De Fresh'n Squeeze® Multi-Fruit Juicer vertegenwoordigt het samenkomen van innovatie en efficiëntie in het ontwerp. Dit heeft een aanzienlijke extractieopbrengst mogelijk gemaakt, die tot 50% meer sap per eenheid fruit oplevert. Door deze uitzonderlijke eigenschap is het een essentieel apparaat voor hotels, restaurants, coffeeshops, supermarkten en sapbars.

Het aanpasbare ontwerp is geschikt voor het persen van fruit van verschillende citrussoorten. Het scheidt moeiteloos de schil, zaden en albedo van het sap op het punt van extractie, waardoor versheid en smaak gegarandeerd zijn.

De prestaties van deze citruspers getuigen van een lange traditie van uitmuntende techniek. Dit is te danken aan de engineeringprincipes die van JBT's citruspersen wereldleiders in hun branche hebben gemaakt.

vrouwen plukken citrusvruchten in een winkel met een Fresh'n Squeeze machine op de achtergrond

Met een invloed die zich uitstrekt tot meer dan 75% van de wereldwijde productie van citrussap, heeft JBT de standaard gezet voor sapverwerkingstechnologie. Deze principes zijn geïntegreerd in de Fresh'n Squeeze® Multi-Fruit Juicer en zorgen voor een winstgevende sapervaring.

Of u nu een hotel, restaurant, koffiebar of sapbar runt, de Fresh'n Squeeze Multi-Fruit Juicer biedt een voorsprong op uw concurrenten. Hij levert niet alleen een superieure sapopbrengst, maar zorgt er ook voor dat de kwaliteit van het sap ongeëvenaard is, dankzij het onmiddellijke scheidingsproces. Hierdoor investeert u in een product dat is gebouwd op de basis van uitmuntende techniek en innovatieve ontwerpprincipes die de wereld hebben veranderd. Met Fresh'n Squeeze koopt u niet zomaar een product, maar maakt u deel uit van een opmerkelijke nalatenschap.

JBT en haar illustere nalatenschap: De prijs van de American Society of Mechanical Engineering

John Bean Technologies, beter bekend als JBT, is wereldwijd marktleider op het gebied van citrusvruchtentechnologie. JBT's gepatenteerde "hele fruitextractieprincipe" vormt de kern van zijn citrusextractors. Dit principe zorgt voor een ongeëvenaarde efficiëntie en kwaliteit in de sapextractie. Het principe van extractie van hele vruchten is ook geïntegreerd in de Fresh'n Squeeze® Multi-Fruit Juicer.

INTERNATIONAAL HISTORISCH WERKTUIGBOUWKUNDIG MONUMENT FMC SAPCENTRIFUGE VOOR HELE CITRUSVRUCHTEN LAKELAND, FLORIDA 1947

De toewijding aan technische innovatie en superieure kwaliteit heeft de citruspersen van JBT de gewaardeerde American Society of Mechanical Engineering (ASME) Landmark-status opgeleverd. Deze prestigieuze erkenning is voorbehouden aan technische prestaties die de samenleving en het vakgebied aanzienlijk hebben veranderd. Prominente ASME-landmarks zijn iconische bouwwerken zoals de Eiffeltoren, Saturnus V raket, Golden Gate Bridge en het Panamakanaal.

Belangrijkste technische principes van de citrusvruchtenextractors van JBT

De kern van JBT's citrusvruchtenextractors is het gepatenteerde 'hele fruitextractieprincipe'. Dit principe is gericht op het maximaliseren van de opbrengst en efficiëntie. Dit zorgt voor de extractie van tot 50% meer sap per eenheid fruit in vergelijking met andere sapcentrifuges.

Het befaamde JBT "Hele fruitextractie principe". Het scheiden van de schil en het sap zorgt voor zoeter sap met een grotere sapopbrengst.

Een van de opvallendste kenmerken van de citrusextractors van JBT is het onmiddellijke scheidingsproces. Zodra het sap is geëxtraheerd, wordt het onmiddellijk gescheiden van de schil, zaden en albedo. Door dit snelle proces blijven de versheid, smaak en voedingswaarde van het sap behouden. De Fresh'n Squeeze® Multi-Fruit Juicer, ontworpen met deze functie in het achterhoofd, garandeert gebruikers sap van superieure kwaliteit met de hoogste commerciële opbrengsten.

Het is dit principe dat JBT onderscheidt en waardoor de Multi-Fruit Juicer de hoogste commerciële sapopbrengst in de detailhandel kan leveren.

Fresh'n Squeeze®: Een slimme investering voor uw bedrijf

Investeren in een Fresh'n Squeeze® Multi-Fruit Juicer is niet zomaar een sapcentrifuge kopen; het is deel uitmaken van de bekroonde techniek en technologie die JBT heeft ontwikkeld om klanten uitzonderlijke waarde te bieden. De superieure sapopbrengst, uitzonderlijke kwaliteit en robuuste constructie van de Fresh'n Squeeze® Multi-Fruit Juicer komen allemaal voort uit het gedeelde erfgoed met de citruspersen van JBT.

vrouw die glas vers geperst sinaasappelsap met logo overlay van JBT Fresh'n Squeeze vasthoudt

Het voordeel van een Multi-Fruit Juicer is ook de kwaliteit van het sap. De onmiddellijke scheiding van het sap van de schil, zaadjes en albedo zorgt ervoor dat de smaak en kwaliteit van het sap onaangetast blijven. Dit, in combinatie met de hoge sapopbrengst, maakt de Fresh'n Squeeze MFJ een uitstekende investering voor wie op zoek is naar het beste op de markt.

Meer informatie over Fresh'n Squeeze