Als eigenaar of manager van een winkel is het essentieel om de concurrentie voor te blijven. Klanten iets bijzonders en aantrekkelijks bieden is een effectieve manier om dit te doen. Een manier om dit te bereiken is door gebruik te maken van innovatieve marketinginstrumenten om klanten aan te trekken en te behouden.

Foto van de Fresh'n Squeeze Multi Fruit Juicer op een witte achtergrond

Een hulpmiddel dat in veel winkels zeer succesvol is geweest, is de Fresh'n Squeeze Multi-Fruit Juicer. Deze sapcentrifuge is voor veel winkels een groot succes en heeft hen in staat gesteld hun detailhandel te laten groeien.

De Fresh'n Squeeze® Multi-Fruit Juicer is de ultieme image builder van het verkooppunt. Het biedt elke dag vers geperst sinaasappelsap en limonade gemaakt in het zicht van uw klant. Het is een ideale oplossing voor hotels, restaurants, coffeeshops, supermarkten en sapbars.

Deze sapcentrifuge is een compact en gebruiksvriendelijk apparaat dat gebruik maakt van hetzelfde gepatenteerde "hele vruchten extractie principe" dat gebruikt wordt in de industriële extractors van JBT. JBT is de wereldleider in de verwerking van citrussap en verwerkt momenteel meer dan 75% van de wereldwijd geproduceerde citrussappen.

Het "hele fruit extractie principe" zorgt voor een efficiënte extractie van sap uit het fruit. Dit zorgt voor minimale verspilling en uiteindelijk voor een hogere opbrengst - tot 50% meer sap per eenheid fruit dan elke andere sapcentrifuge - en een betere smaak voor de klanten.

Een unieke klantervaring creëren met de Fresh'n Squeeze Juicer

Maar waarom is de Fresh'n Squeeze Juicer zo'n geweldig marketinginstrument voor winkels? Eerst en vooral biedt het een unieke en gedenkwaardige klantervaring. Klanten worden aangetrokken door het zicht, het geluid en de geur van vers fruit dat voor hun neus wordt geperst. Dit maakt niet alleen een geweldige indruk, maar wekt ook interesse en nieuwsgierigheid op, wat leidt tot meer voetgangers en meer verkoop.

Bovendien biedt de Fresh'n Squeeze Juicer een verser en natuurlijker alternatief voor andere dranken. Klanten zijn steeds meer geïnteresseerd in verse en natuurlijke producten, en de aanblik van het sap dat vlak voor hun neus wordt geperst geeft zekerheid over de versheid ervan. Deze associatie van versheid kan zich vertalen naar andere producten in uw winkel, waardoor een positieve indruk wordt gecreëerd en klantenloyaliteit wordt opgebouwd.

Door vers geperst sap met de Fresh'n Squeeze Juicer aan te bieden, kunt u gezondheidsbewuste klanten aantrekken en behouden, en tegelijkertijd een unieke en gedenkwaardige ervaring bieden die interesse en voetgangersverkeer in uw winkel genereert.

De aandacht van uw klanten trekken: Creatieve strategieën voor de Fresh'n Squeeze Juicer

Om uw winkel te promoten kunt u een marketingstrategie ontwikkelen rond de Fresh'n Squeeze Juicer. U kunt bewegwijzering en reclamemateriaal creëren die de voordelen van verse en natuurlijke sappen benadrukken. Het maken van bewegwijzering om het vers geperste sap te promoten dat in de winkel verkrijgbaar is uit de sapcentrifuge zal ook het voetverkeer stimuleren. U kunt ook promoties of kortingen aanbieden aan klanten die vers geperst sap kopen met de sapcentrifuge.

Door de sapcentrifuge op een aantrekkelijke manier te presenteren, trekt u ook de aandacht van uw klanten. Plaats de sapcentrifuge op een prominente plaats. Maak een aantrekkelijke display met vers fruit. Plaats borden die klanten aanmoedigen om een monster te proberen.

Tot slot is het belangrijk om uw personeel te trainen in het gebruik van de sapcentrifuge en deze te promoten bij de klanten. Het uitzicht en de geur van vers geperst sap trekt echt de aandacht van de klanten.

Zij zullen meer willen weten over het vers geperste sap dat verkrijgbaar is. Het personeel moet goed op de hoogte zijn van de voordelen van verse en natuurlijke sappen. Ze moeten ook in staat zijn om eventuele vragen van klanten te beantwoorden.

Van sap tot verkoop: Hoe het aanbieden van vers geperst sap kan leiden tot extra aankopen

Door vers geperst sinaasappelsap of limonade aan te bieden, gemaakt met de Fresh'n Squeeze Juicer, kunt u klanten aantrekken die op zoek zijn naar een gezondere optie. Dit kan op zijn beurt leiden tot meer voetgangers en omzet voor uw productafdeling.

Sommige winkeliers hebben zelfs gemeld dat de verkoop van producten met 18% is gestegen omdat een Fresh'n Squeeze Juicer in de winkel vers sap produceert. Dit komt doordat klanten die door het sap worden aangetrokken, eerder geneigd zijn om door de productafdeling te bladeren en extra aankopen te doen.

De Fresh'n Squeeze Juicer biedt dus niet alleen een unieke en gedenkwaardige klantervaring, maar kan ook een positief effect hebben op uw omzet. Door te investeren in dit innovatieve marketinginstrument kunt u klanten aantrekken en behouden die op zoek zijn naar verse en natuurlijke opties en de omzet van uw winkel in het algemeen verhogen.

Meer informatie over de Fresh'n Squeeze Juicer