JBT is een toonaangevende wereldwijde leverancier van technologische oplossingen voor hoogwaardige segmenten van de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Wij ontwerpen, produceren en onderhouden geavanceerde producten en systemen voor multinationale en regionale voedingsbedrijven, waardoor wij experts zijn op het gebied van voedselproductie.

Voor ons is het noodzakelijk om de verbetering van uw fabriek te ondersteunen. JBT Expert Assurance biedt adviesdiensten die u kunnen helpen om de apparatuur en processen in uw fabriek te verbeteren. Onze experts kunnen een analyse maken van uw productieproces en een strategisch plan ontwikkelen om de efficiëntie te verhogen en het gebruik van uw apparatuur te verbeteren. Wij zullen u helpen bij het ontwerpen van de juiste innovatieve oplossing, die betrouwbaarheid en prestaties garandeert op alle gebieden van de bedrijfsvoering en voedselveiligheid, waaronder kwaliteit, milieu en productie.

Apparatuur en lijnprestaties 

Wij begrijpen dat u uw klanten de best mogelijke producten en diensten wilt aanbieden. Maar als uw apparatuur en lijnen niet optimaal presteren, kan het moeilijk voor u zijn om aan die verwachtingen te voldoen. En het kost meer geld dan nodig is.

Onze adviesdiensten helpen bedrijven van elke omvang hun efficiëntie te verbeteren door middel van onze prestatiebeoordelingen. Wij werken samen met klanten in de voedings- en drankenindustrie om vast te stellen op welke gebieden verbetering nodig is en ontwikkelen vervolgens oplossingen die hen weer op weg helpen - of het nu gaat om het verhogen van de verwerkingscapaciteit, het verminderen van afval, het verbeteren van de kwaliteitscontrole of wat dan ook.

De adviesdiensten van JBT Expert Assurance kunnen u helpen de apparatuur en processen van uw fabriek te verbeteren. 

De Consulting Services van JBT Expert Assurance richten zich op onze kennis en expertise met behulp van JBT experts over de hele wereld. Deze diensten zijn ontworpen om de efficiëntieverbeteringsprogramma's van onze klanten te ondersteunen:

  • Een diepgaand inzicht in de bedrijfsomstandigheden, met inbegrip van een beoordeling van de huidige prestaties van de apparatuur en de toekomstige capaciteitsbehoeften.
  • Een overzicht van de voedselveiligheidsprotocollen en aanbevelingen om deze te verbeteren.
  • Een herziening van de onderhoudsprocedures om ervoor te zorgen dat deze up-to-date en doeltreffend zijn om optimale prestaties te handhaven.
  • Opbrengstoptimalisatie om ervoor te zorgen dat u de meeste waarde haalt uit elk ingrediënt dat u verwerkt.

Onze experts voeren een volledige analyse uit van de productieprocessen en bieden een strategisch plan om de opbrengst, kwaliteit en doorvoer te verhogen. Erkend door de FDA, USDA, en andere regelgevende diensten, omvatten JBT's Process Authority consulting diensten alles van het verhogen van primaire sapopbrengsten in sapverwerking tot het valideren of opnieuw valideren van sterilisatieapparatuur.

Sap- en hoogzuurverwerking 

Onze technische diensten voor sapverwerking helpen u een hogere primaire sapopbrengst te bereiken binnen de door de industrie vastgestelde kwaliteitsparameters voor sap en helpen ook bij het bereiken van een hogere terugwinning van bijproducten.

Aseptische en zuurarme verwerking

Onze adviesdiensten voor procesautoriteiten worden erkend door de FDA, USDA en andere regelgevende instanties. JBT levert wereldwijd geavanceerde procesautoriteiten en validatiediensten ter ondersteuning van aseptische verwerkings- en vultechnologieën. De diensten omvatten compliance/regelgevingsaudits (21CFR108, 113, 117), ontwerp van aseptische thermische processen, validatie van aseptische vultechnologie met laag zuurgehalte en volledige ondersteuning bij het indienen van FDA-producten.

In-container verwerking & In-Flow diensten 

Voor verwerking in containers werken onze procesautoriteiten met u samen om thermische processen te ontwikkelen voor specifieke product-/containercombinaties. Wij kunnen thermische processen ontwikkelen voor elke product- en/of containercombinatie. Onze diensten omvatten validatie van nieuw geïnstalleerde sterilisatieapparatuur, hervalidatie van bestaande geïnstalleerde sterilisatieapparatuur, hulp bij het indienen van procesaanvragen bij de FDA en procesevaluatie en -analyse.

Voedselveiligheid en hogedrukverwerking (HPP) 

Ons High-Pressure Processing team heeft een voedingslaboratoriumdienst om u te helpen met voedselveiligheidsvalidatie en houdbaarheidsstudies, verpakkingsstudies en -begeleiding, voedselkwaliteit en chemische mogelijkheden, productontwikkeling en andere adviesdiensten indien nodig. Onze teamleden zijn experts in het verzegelen van smaak, vitaminen en voedingsstoffen en het neutraliseren van ziekteverwekkers en micro-organismen.

Een positief effect op uw omzet 

Verbeteringen zijn noodzakelijk om bij te blijven in het veranderende landschap, om uw machines optimaal te laten presteren en om de efficiëntie van uw algemene productieprocessen te garanderen. Bij JBT geloven we dat het verbeteren van fabrieksprestaties een teamsport is. Of het nu gaat om het verbeteren van de sapopbrengst of het optimaliseren van de thermische verwerking, we zijn er trots op uw partner te zijn bij het creëren en vastleggen van waarde in het gehele voedselproductieproces. We hebben een lange geschiedenis en bewezen ervaring in het ondersteunen van onze klanten naar winstgevende groei.