Als een partner, JBT begrijpt dat het bedienen en onderhouden van apparatuur een uitdaging kan zijn. Wij vergroten onze inspanningen om oplossingen te bieden die de voorspelbaarheid verbeteren, de connectiviteit van de apparatuur verbeteren en het "gemak van zakendoen" waarborgen.   Wij bevinden ons in moeilijke tijden, waarin reisbeperkingen en schaarse technische middelen een nieuwe norm zijn geworden.   Als antwoord op deze uitdagingen worden JBT's PRoCARE op maat gemaakte preventieve onderhoudsprogramma's met succes geïmplementeerd in alle gebieden van de voedselverwerkende industrie waar JBT aanwezig is.   Een netwerk van JBT technische experts, dicht bij uw fabriek, levert de op maat gemaakte diensten die deel uitmaken van de PRoCARE® overeenkomst en resulteert in een goede verbinding met de onderhouds- en bedieningsteams van de klant. Dankzij deze nauwe band kan JBT reageren op uw veranderende behoeften en het PRoCARE® programma aanpassen om de hoogste waarde te behouden.  PRoCARE® biedt een preventief onderhoudspakket op maat om het aantal onvoorziene stops tot een minimum te beperken.   

Houd uw onderhoudskosten onder controle.

Proactief, professioneel en preventief onderhoud vermindert uw stilstand aanzienlijk en helpt u uw kosten te beheersen. 

PRoCARE® parts inventory audits identificeren onderdelen die nodig zijn voor het dagelijks onderhoud en kritische componenten om lange productiestops door de beschikbaarheid van onderdelen te voorkomen. JBT PRoCARE® biedt de ondersteuning van ervaren voedseltechnologen om samen met uw kwaliteitsafdeling uw productieproces te valideren en te optimaliseren. Zij kunnen ook kalibratiediensten aanbieden om u te helpen een veilig voedselproces in stand te houden dat op de meest economische manier werkt. Door het toepassen van een adaptief preventief onderhoudsprogramma, gebaseerd op ervaring en gedetailleerde machine inspecties, worden proactief de nodige acties ondernomen om ongeplande, budget verstorende productiestops te voorkomen.

Uw dagelijkse werkzaamheden en onderhoud verbeteren

PRoCARE® is ontworpen om de uptime van al uw JBT-apparatuur te optimaliseren - groot en klein, oud en nieuw. 

Met een PRoCARE service level agreement van JBT brengen we expertise ter plaatse die uw team kan helpen om hun onderhoud en operaties te optimaliseren op basis van de beste industriepraktijken. De JBT experts zullen in staat zijn om te adviseren over de Opties & Upgrades die waarde kunnen toevoegen aan uw huidige activiteiten en waarmee u de Total Cost of Ownership verder kunt verlagen. Opleidingsprogramma's inbegrepen bij PRoCARE® zorgen ervoor dat de vereiste kennis wordt overgedragen aan de fabrieksteams. Bij ongeplande gebeurtenissen op een voedselproductielijn is het belangrijk om tijdig te reageren. Daarom heeft JBT directe contactpunten gecreëerd via een service helpdesk en kan het de lokale technicus/operator ondersteunen met JBT Augmented Remote Assistance diensten die kunnen worden opgenomen in het PRoCARE® programma.

Bewaak en plan uw activiteiten en laat uw bedrijf samen groeien.

PRoCARE® genereert inzicht in de behoeften van elke machine en leidt tot meer up-time en productiviteit.

PRoCARE® levert strategische inzichten en locatieplannen die kunnen worden opgebouwd met alle vastgelegde gegevens. De PRoCARE® Onderhoudsplannen worden aangepast door de conditie van de apparatuur te trending, het vastleggen en visualiseren van de prestatiestatus van de machine, die kan worden gebruikt als leidraad om de opbrengst van de lijn te maximaliseren. Meer informatie over de voordelen van PRoCARE.

 

PRoCARE®: Een echt partnerschap om uw apparatuur optimaal te laten presteren en een slimme manier om meer tonnage per dag te produceren.