Twee keer per jaar organiseert het Madera Research & Technology Center (RTC) trainingen die onze klanten leren over In-Container en Aseptische (In-Flow) thermische verwerking, twee methoden waarmee JBT apparatuur houdbare levensmiddelen creëert. 34 mensen, die 14 van onze klanten vertegenwoordigden, namen deel aan de sessies in oktober en vertrokken met een beter begrip van thermische verwerking in het algemeen en van hun eigen sterilisatoren.

Onze trainingen en certificeringen maken deel uit van JBT's Expert Assurance programma en zijn ontworpen om verschillende competenties te ontwikkelen voor verschillende rollen om uw bedrijf te helpen groeien. Of u nu nieuwe apparatuur introduceert of innovatieve oplossingen nodig hebt om uw productiviteit te verbeteren, wij werken met u samen om uw team een training op maat te geven om de vereiste kennis of vaardigheden te verwerven.

Academie voor thermische verwerking

studenten in de klas leren over thermische verwerkingAcademie voor thermische verwerking (TPA) geeft inzicht in de technologische aspecten van de thermische verwerking van levensmiddelen. De Cursus thermische verwerking verkent in-container sterilisatie en bestaat uit 4 dagen lezingen en één dag praktijkervaring in het Laboratorium voor Procestechnologieën. De cursus is bedoeld voor alle medewerkers die een rol spelen bij de productie van veilige en hoogwaardige conserven, zoals lijnoperators, lijnsupervisors, fabrieksingenieurs, levensmiddelentechnologen, productontwikkelaars en kwaliteitsborgers.

Op basis van de kennis van deze cursus zullen de deelnemers de impact van hun handelingen en verantwoordelijkheden op de kwaliteit en veiligheid van het geproduceerde product begrijpen. De cursus omvat Microbiologie en sterilisatieconcepten, retorten en temperatuurverdeling, warmtepenetratie en kritische factoren, procesberekeningsmethoden en procesafwijkingen.

Deze cursus omvat zowel klassikale instructie als praktijkervaring in een proefinstallatie en elke deelnemer ontvangt een opleidingscertificaat aan het einde van de cursus.

Cursus Aseptische verwerking en verpakkingstechnologieën

studenten in de klas leren over aseptische verwerkingDe Cursus Aseptische verwerking en verpakkingstechnologieën biedt inzicht in de technologische aspecten van de aseptische verwerking en verpakking van levensmiddelen en dranken. De cursus is bedoeld voor alle medewerkers die een rol spelen bij de productie van veilige en hoogwaardige aseptische levensmiddelen, zoals lijnoperators, lijnsupervisors, fabrieksingenieurs, levensmiddelentechnologen, productontwikkelaars en kwaliteitsborgers.

De Aseptische cursus behandelt Aseptische continue proces technologieën, Aseptisch thermisch proces ontwerp en berekeningen, Aseptische vul technologieën, Aseptische normen betreffende regelgeving, Validatie, Verificatie en Microbiologie van het Aseptisch systeem.

De cursus Aseptic Processing and Packaging Technologies wordt gehouden in het JBT Madera, CA (USA) Process Technologies Laboratory en elke deelnemer ontvangt een trainingscertificaat aan het einde van de cursus.

JBT Expert Assurance

Ontvang deskundige kennis en middelen van professionals uit de sector die u helpen uw bedrijf en productie te optimaliseren.

Bij JBT zijn we uw wereldwijde partner die onze ervaring en kennis deelt om u te helpen uw doelstellingen te bereiken. Ons portfolio biedt op maat gemaakte serviceoplossingen die zijn afgestemd op uw behoeften, van training en ondersteuning tot deskundig advies. JBT Expert Assurance is onze op maat gemaakte service om de verbetering van de prestaties, kostenoptimalisatie en voedselveiligheid van uw activiteiten te garanderen. Om onze catalogus van training en certificering cursussen te verkennen, klik hier.