Bij JBT staat duurzaamheid echt centraal bij onze Team Members. Van Europa tot Zuid-Amerika en daarbuiten besteden onze Team Members tijd en moeite om iets terug te doen voor hun lokale gemeenschappen. Het schoonmaken van gebieden rond de fabrieken en kantoren, het planten van bomen en het onderhouden van groene ruimtes zijn enkele voorbeelden van hoe onze Teamleden iets terugdoen.

Hieronder ziet u een voorbeeld van onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid van ons team in Parma, Italië. Het team bracht het eerste deel van de dag door met leren over duurzaamheid en ging daarna over tot het opruimen van afval en het planten van bomen. Tot slot kreeg iedereen een herbruikbare waterfles, omdat we de teamleden aanmoedigen om overmatig gebruik van plastic flessen voor eenmalig gebruik te vermijden.

Het doel van JBT is om onze klanten te helpen succesvol te zijn op de markt door hen oplossingen te bieden voor een beter gebruik van 's werelds kostbare hulpbronnen. Focussen op duurzaamheid en het optimaliseren van het gebruik van natuurlijke hulpbronnen betekent verantwoord en verstandig zakendoen. Wij helpen onze klanten beide te bereiken door middel van automatisering, elektrificatie en efficiëntie. Of het nu gaat om zero-emissie apparatuur op een luchthaven of het maximaliseren van de voedselopbrengst in een verwerkingsbedrijf, JBT ontwikkelt vandaag oplossingen die onze wereld op weg helpen naar een duurzamere toekomst - we Making it BETTER.