Voor elke klant die nieuwe JBT-apparatuur aanschaft, kan de uitvaltijd voordat deze goed en wel draait, zich vertalen in verloren geld. De installatiediensten van A&B Process Systems gebruiken alleen materialen van de hoogste kwaliteit en doen een beroep op een deskundig installatieteam om een snelle, efficiënte - en vooral veilige - integratie van procesleidingen en nieuwe apparatuur te garanderen om de strakste opstartschema's te halen.

Of u nu een klant bent in de levensmiddelen-, dranken- of farmaceutische industrie, de effectieve installatie van procesleidingen en nieuwe apparatuur - op zo'n manier dat een fabriek als geheel goed kan blijven functioneren - is van cruciaal belang.

Efficiënt en effectief
Het deskundige installatieteam van JBT bestaat uit lassers, fitters, supervisors en projectmanagers die zich strikt houden aan de strenge industriële normen voor hygiënische/hoge zuiverheid procesleidingen, apparatuurfabricage en de selectie van procescomponenten.

Geleverde diensten omvatten installatie van procesleidingen, optuigen van apparatuur en roestvrij stalen constructie diensten. JBT project management experts leveren bovendien nauwkeurige, gedetailleerde schattingen en rapporten met betrekking tot arbeids- en materiaalkosten.

"Als we het hebben over procesleidingen, zijn dat alle buizen en pijpen die alle apparatuur met elkaar en met de rest van de fabriek verbinden", legt James Murkowski, directeur installatie bij JBT's A&B Process Systems, uit. "We zijn er trots op dat de afgewerkte installatie niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk is. Het is essentieel dat de fabriek kan functioneren zonder onderbrekingen in de stroom."

Veiligheid voorop
JBT, vervolgt Murkowski, blinkt niet alleen uit in het leveren van een kwaliteitsproduct, maar ook in
het prioriteit geven aan veiligheid. "Ons installatiepersoneel heeft meer dan 600.000 uur gewerkt zonder enig ongeval met werkverlet", zegt hij.

Als aanvulling op de installatie van leidingen en buizen, zorgt A&B's installatieteam voor de instelling van JBT-apparatuur - van grote vullers tot kleine hoptanks - om ervoor te zorgen dat alles klaar is om in optimale omstandigheden te functioneren vanaf het moment dat de stroom wordt ingeschakeld.

Projectbeheer
Maar wat onderscheidt de installatiediensten van JBT's A&B Process Systems nu echt van de rest? Murkowski wijst op de kwaliteit van JBT's vakmanschap, de bijna 50-jarige ervaring van het bedrijf en de sterke reputatie op het gebied van veiligheid. JBT's positie in de markt biedt ook toegang tot materialen die anders moeilijk te verkrijgen zijn gezien de huidige aanbodtekorten, zegt ze.

"Ons projectmanagement, onze bouwmanagers en ons personeel, zelfs tot en met de inrichting van onze werkwagens en werkstations ter plaatse - waardoor ons team alle gegevens binnen handbereik heeft - maken echt het verschil", voegt Murkowski eraan toe.

LEER MEER over JBT Installatiediensten