JBT Proseal organiseert op 11 augustus 2022 een speciale open dag op het hoofdkantoor in Adlington, Cheshire, om haar nieuwste technologische innovaties te tonen aan zowel bestaande klanten als geïnteresseerde verwerkers.

Tijdens dit speciale evenement zal Proseal, de wereldleider op het gebied van apparatuur voor het afdichten van trays, zijn uitgebreide mogelijkheden demonstreren op het gebied van ontwerp, productie en installatie van complete lijn oplossingen voor het efficiënt, betrouwbaar en hoogwaardig sealen van alle soorten trayformaten.

Er zal een volledig geïntegreerde werklijn te zien zijn met Proseals nieuwste traysealmachine met hoge prestaties en de onlangs gelanceerde OC lineaire transportband met intelligent vulsysteem. CP3 geavanceerd casepacker systeemsamen met zijn OC lineaire transportband met intelligent vulcontrolesysteem, die allemaal gecontroleerd en bewaakt worden door de geavanceerde software van zusterbedrijf JBT (ACS). Automatische codeersystemen(ACS).

De combinatie van de technologieën van Proseal en ACS stelt de bedrijven in staat oplossingen op maat te bedenken die voldoen aan de specifieke eisen van individuele klanten en zorgen voor meer kwaliteit en efficiëntie in hun productie- en verpakkingsactiviteiten.

Daarnaast krijgen bezoekers de gelegenheid om de 20.000 m2 grote vestiging van Proseal te bezoeken en meer te weten te komen over de ontwerp- en productiemogelijkheden van het bedrijf, waaronder de unieke Testkeuken waarmee voedselproducenten houdbaarheidstests en integriteitstests van afdichtingen kunnen uitvoeren om hun ideale trayverpakkingsoplossing te vinden.

De open dag biedt Proseal ook de gelegenheid om het belang te onderstrepen van de sterke en langdurige samenwerking met klanten, die fundamenteel is geweest voor het voortdurende succes en de groei van het bedrijf. Bezoekers zullen kunnen genieten van een uitgebreide keuze aan eten en drinken samen met een reeks animaties waaronder simulatiespellen met prijzen en een Gouden Prijstrekking waarbij de winnaar een jaar lang gratis toegang heeft tot JBT's uitgebreide after-sales programma. PRoCAREJBT's uitgebreide after-sales service en preventief onderhoudsprogramma.

"Na twee jaar pandemie is het duidelijk dat veel mensen de kans verwelkomen om elkaar weer persoonlijk te ontmoeten," zei Jon Garner van Proseal. "Natuurlijk zijn we blij dat we weer op beurzen kunnen staan, maar we vonden ook dat de tijd rijp was om onze klanten en prospects in een meer informele setting weer te ontmoeten."

De Proseal Open Dag vindt plaats op 11 augustus 2022 in Adlington, Verenigd Koninkrijk. Ga voor meer informatie en om u te registreren voor deelname naar Proseal Open Day.