JBT Avure viert de stroomlijning van haar officiële certificatieprocessen voor High Pressure Processing (HPP) systemen met de toekenning van een Professional Engineers (PE) licentie aan Senior Mechanical Engineer Limin Zhang.

Het hoogtepunt van twee jaar werk, de PE-licentie zal Limin en Avure in staat stellen om elk voltooid hogedrukvat professioneel te certificeren voor verkoop; een taak die voorheen afhankelijk was van externe expertise.

Limin zei: "Wij maken hogedrukvaten die vallen onder de ASME Boiler & Pressure Vessel Code, die vereist dat elk vat wordt gestempeld door een professionele ingenieur. We hebben nu expertise in huis en het feit dat ik een PE-licentie heb, zal veel waarde toevoegen aan het bedrijf en zowel tijd als geld besparen."

Met een BS-diploma van de Tianjin University, China en een MS-diploma van de Clemson University, South Carolina, heeft Limin de afgelopen acht jaar gewerkt als senior werktuigbouwkundig ingenieur voor Avure de afgelopen acht jaar, na stints bij General Electric Company en United Technology Aerospace Company.

Het behalen van de PE-licentie kostte twee jaar voorbereiding en studie, die werden bekroond door Limin die in mei 2022 slaagde voor het PE-examen. Limin voegde eraan toe: "Het kostte tijd en moeite om de licentie te behalen, vooral als je 20+ jaar van school bent geweest. Ik ben blij dat het doorzettingsvermogen zijn vruchten heeft afgeworpen en dat ik met mijn PE-stempel meer bijdragen kan leveren aan het bedrijf."

LEER MEER over JBT Avure HPP technologieën