Het sterke engagement van Proseal voor de hoogste normen inzake gezondheid en veiligheid in al zijn activiteiten werd onderstreept door het succes van het bedrijf in de Safety & Health Excellence Awards 2022.

De prijzen belonen innovatie en prestaties in de hele sector. Proseal kreeg de hoogste eer voor Beste Gezondheid en Veiligheid in Productie en was ook genomineerd voor de prijs voor Veiligere Logistiek, terwijl Adriana Zwolan, de HSE-coördinator van het bedrijf, een eervolle vermelding kreeg in de categorie Rising Star.

De prestaties weerspiegelen de ongelooflijke vooruitgang die Proseal in 2021 heeft geboekt om zijn gezondheids- en veiligheidsvoorzieningen verder te verbeteren, met name door een grotere betrokkenheid van zowel de werknemers als het management. Dit heeft geleid tot een positieve veiligheidscultuur in het hele bedrijf, waar gezondheid en veiligheid als topprioriteit worden beschouwd.

Adriana's Rising Star erkenning is een belangrijke prestatie aangezien ze pas sinds oktober 2021 bij Proseal werkt. In deze korte tijd heeft ze echter al een impact gemaakt door verschillende belangrijke projecten te voltooien, zoals de introductie van verbeterde en veiligere stellingsystemen en een nieuw gehoorbeschermingsprogramma.

In de woorden van Proseals HSE Manager Barbara Derecka, toont Adriana "aan wat gezondheids- en veiligheidsmedewerkers van het nieuwe tijdperk moeten hebben: vastberadenheid, doorzettingsvermogen om doelen te bereiken, goede communicatievaardigheden op alle niveaus, een zorgzame houding en het vermogen om contact te maken met mensen".

Jon Garner, President van de Packaging Group, zei dat het succes bij de awards het belang van gezondheid en veiligheid binnen Proseal en de voortdurende nadruk op verbetering in het hele bedrijf op alle gebieden weerspiegelt. "Hoewel we altijd een uitgebreid gezondheids- en veiligheidsprogramma hebben gehad, hebben Barbara en Adriana hier een nieuwe focus aan gegeven en door hun inzet en enthousiasme hebben ze gezondheid en veiligheid voor iedereen in het bedrijf een prioriteit gemaakt en ons naar het volgende niveau getild."