"We're with you, right down the line"™ zal het thema zijn van JBT's aanwezigheid op de IPPE 2022 International Production & Processing Expo, die plaatsvindt in Atlanta GA van 25-27 januari. Nu de wereldwijde voedingsindustrie de uitdagingen van de Covid-19 pandemie te boven komt, zal JBT haar engagement om klanten te ondersteunen als de nummer één leverancier van oplossingen voor voedselverwerking van begin tot eind benadrukken.

JBT Diversified Food & Health, aanwezig op twee stands van 500 m², zal naast Protein systemen tonen van veel van JBT's samenstellende onderdelen, waaronder Avure HPP technologie en Proseal traysluitingsoplossingen. Als onderdeel van haar deelname aan de Diversified Food & Health stand, zal JBT Proseal een inline traysealmachine demonstreren, samen met een roterende machine die echte maaltijdtrays draait.

Daarnaast toont JBT de JBT Ohmse warmtewisselaar voor vloeibare eieren, een nieuwe ontwikkeling waarmee verwerkers coagulatieproblemen in pasteuriseerders kunnen vermijden, terwijl ze toch een product van hoge kwaliteit met voedselveiligheid kunnen leveren.

Om de lijst met hoogtepunten verder aan te vullen, zal JBT robotoplossingen tonen van onze onlangs aangekondigde partner RobotGrader met een werkende robot op de stand. De aanwezigheid van de robot volgt op JBT's overeenkomst met het in Zweden gevestigde bedrijf om op te treden als officiële, geautoriseerde distributeur voor Noord-Amerika.

Evenementen op de beurs
Om de thema's van post-pandemisch bedrijfsherstel te bespreken en JBT's 40-jarige deelname aan de IPPE te markeren, zal JBT CEO Brian Deck op 26 januari om 9.30 uur een persconferentie houden op de stand. Brian zal de toestand van de industrie bespreken, evenals JBT's plan om problemen in de industrie te bestrijden, zoals het verlies van arbeid en de torenhoge logistiek in de hele supply chain.

Aan de klantzijde organiseert JBT op 25 januari van 3 tot 5 uur een Happy Hour event op de stand, waar klanten worden uitgenodigd om accountmanagers en andere JBT-vertegenwoordigers te ontmoeten onder het genot van drankjes en hapjes.

JBT zal aanwezig zijn op IPPE 2022 in Atlanta GA van 25-27 januari in Booths C12743 en C12943 in het Georgia World Congress Center.

KLIK HIER om meer informatie of een afspraak op de stand aan te vragen