Geïnteresseerd in plantaardige dranken en andere producten en op zoek naar meer informatie? JBT brengt jarenlange ervaring in het ontwikkelen van systemen en maatwerkoplossingen voor verwerkers mee naar de Plant Based World Conference & Expo, die tot 10 december 2021 plaatsvindt in het Javits Center in New York City.

Voor klanten die werken in - of op zoek zijn naar - verwerkingssystemen voor sojamelk, amandelmelk, havermelk en een reeks andere zuivelalternatieven heeft JBT oplossingen die energie besparen, langer draaien tussen reinigingsbeurten en een winnende Total Cost of Ownership bieden. (TCO).

Om deze expertise te benadrukken sponsort JBT de Plant Based Expo, waar de aanwezigen de kans krijgen om meer te weten te komen over wat JBT te bieden heeft. "JBT heeft jarenlange ervaring met plantaardige producten, vooral in de Aziatische soja-industrie, evenals meer dan 100 jaar ervaring in zuivel die veel gemeen heeft met plantaardige alternatieven," legt Juan Martinez uit, JBT's Global Product Line Director voor Aseptic Systems.

"Producten als sojamelk, amandelmelk en vooral havermelk hebben een enorme vlucht genomen, evenals andere alternatieven als pistache-melk, rijstmelk, plantaardige yoghurt en auberginemayonaise."

Juan Martinez

Directeur wereldwijde productlijn

Oplossingen op maat

De oplossingen van JBT voor klanten die werken in plantaardige categorieën zijn breed en gevarieerd, van onderzoeksprogramma's om het stoomverbruik in de verwerking te verminderen als een middel om de koolstofvoetafdruk te verbeteren tot op maat gemaakte systemen ontwikkeld door JBT's wereldwijde onderzoekscentra. Centra voor onderzoek en technologie om klanten te helpen bij de overstap naar plantaardige producten.

Maar meer dan dat, JBT biedt specifieke oplossingen voor veel van de hedendaagse veelgevraagde plantaardige producten. JBT's Sterideal en SteriTwin UHT-systemen zijn toonaangevend in hun vermogen om moeilijk te verwerken producten zoals havermelk te verwerken door de verwerkingstijd te verlengen in vergelijking met andere UHT-oplossingen op de markt dankzij hun unieke ontwerp, dat vervuiling vermindert. Verder is de JBT Homogenisator is zeer effectief in het creëren van een gladde vloeistof uit plantaardige bronnen.

"JBT heeft veel verschillende oplossingen en systemen ontwikkeld met klanten, met als doel iedereen die de overstap maakt naar de plantaardige categorie te helpen om van hun onderneming een succes te maken," voegt Martinez eraan toe.

KLIK HIER voor meer informatie over JBT's plantaardige oplossingen