Sta-Fresh® 2850 OR is een hoogwaardige biologische coating ontwikkeld voor fruit en groenten door deskundigen die al meer dan 90 jaar de post-oogstmarkt leiden. Sta-Fresh® 2850 OR is geverifieerd in overeenstemming met de USDA National Organic Standards, 7 CFR Part 205 en heeft een huidige registratie via het Washington State Department of Agriculture. Dit product is speciaal geformuleerd om vochtverlies te minimaliseren en het behoud van de smaak te maximaliseren, met behoud van een vers natuurlijk uiterlijk en een blijvende hoge glans van het verpakkingsbedrijf tot de exportmarkt. Dit product verbetert de aantrekkelijke kleur en diepe glans van diverse producten.

Producteigenschappen & voordelen:

  • Aantrekkelijke glans
  • Uitstekende droogeigenschappen
  • Goede controle op uitdroging
  • Goede gasuitwisselingseigenschappen
  • Goede kleurontwikkeling
  • Hoogwaardige, stabiele oplossing
  • Materiaalvriendelijk, lage tack