JBT introduceert Endura-Fresh™ 9000, een hybride coating op basis van carnauba voor citrusvruchten die de verpakkingswaarde op de binnenlandse en exportmarkten maximaliseert. Endura-Fresh™ 9000 is vervaardigd zonder morfoline en andere amines en is speciaal geformuleerd voor glans en gasuitwisseling. Dankzij onze uitgebreide expertise in formulering, ons strenge QC-programma en onze ultramoderne mengfaciliteiten kunnen we consequent alleen carnaubaproducten van de hoogste kwaliteit produceren. Endura-Fresh™ 9000 biedt superieure bescherming voor citrusvruchten door een betere ademhaling van het fruit, waardoor anaërobe omstandigheden die off-flavors, putjes in de schil en andere gerelateerde aandoeningen veroorzaken, worden verminderd. Deze coating heeft uitzonderlijke breuk- en witmakende eigenschappen, evenals uitdrogingscontrole van de verpakkingsruimte tot de markt. Het is een product dat in de verpakkingsruimte kan worden toegepast onder een breed scala van omstandigheden en toepassingsdoses.

Producteigenschappen & voordelen:

  • Exportkwaliteit glanst
  • Superieure gasuitwisseling
  • Controleert putjes na de oogst
  • Maximaal behoud van smaak
  • Duurzaamheid gedurende talrijke zweetcycli
  • Uitstekende dekkingseigenschappen
  • Snel drogen
  • Pakhuisvriendelijk; gemakkelijk te reinigen
  • Hoogwaardige, stabiele emulsie