Het JBT Bin Scrubber System (S-Serie) zet een nieuwe industriestandaard. Het is een gepatenteerde technologie die de reinigingsefficiëntie, voedselveiligheid en kostenbesparende oplossingen maximaliseert. Door de toegenomen aandacht voor voedselveiligheid is het JBT Bin Scrubber System een nieuwe industriestandaard voor het reinigen en saneren van bakken. Dit energiezuinige systeem, dat uniek is in zijn vermogen om fysiek te schrobben, verlaagt de bedrijfskosten terwijl de bakken schoner blijven dan die met de hand of met andere concurrerende apparaten die alleen water onder hoge druk gebruiken. Het Bin Scrubber System zorgt voor een uitzonderlijke reiniging van zowel kunststof als houten afvalbakken, inclusief moeilijk bereikbare plaatsen zoals hoeken en latten.

De eenvoudig te gebruiken bedieningsinterface is ontworpen voor installatie in bestaande afvallijnen en off-line configuratie en maakt het mogelijk de reinigingscyclustijden snel aan te passen, afhankelijk van lijnsnelheden en vuilbelasting. Het water dat gebruikt wordt in het reinigingsproces wordt gefilterd en gerecycleerd in een 500 gallon opvangsysteem, wat het totale waterverbruik vermindert en een mogelijkheid biedt om afval te minimaliseren en kosten te besparen. Met een optionele JBT Chemtrol ph/ORP controller kan de voedselveiligheid eenvoudig en nauwkeurig worden bijgehouden.

Enkele belangrijke kenmerken van het Bin Scrubber System S-Series:

  • Reinigt en schrobt tot 200 bakken per uur
  • Motoren met laag vermogen verlagen de energiekosten ten opzichte van concurrerende eenheden
  • Elektrische tandwielmotor aangedreven houder elimineert onderhoud van hydraulische systemen en fluidvervuiling
  • Uitstekende wateropvang zorgt voor een laag waterverbruik
  • Ontworpen voor bestaande afvallijnen of stand-alone off-line systeem
  • Automatische bakvolgorde met fotocellen en eindschakelaars
  • Roestvrijstalen constructie; biedt een duurzaam, langdurig en voedselveilig systeem
  • Watertank van 500 gallon met ingebouwd filter; voldoende opslag voor dagelijks gebruik