De JBT Quick Change Brush Mount zet een nieuwe industriestandaard voor borstelonderhoud en -reiniging. Het is een gepatenteerde technologie die de tijd die nodig is om borstels te verwijderen en te installeren voor reiniging of onderhoud van de voedselveiligheid drastisch vermindert. De typische verwijdering en installatie van borstels is tijdrovend, moeilijk toegankelijk en vereist gereedschap. De JBT Quick Change Brush Mount pakt al deze uitdagingen aan, zodat uw borstels snel kunnen worden verwijderd voor regelmatiger reiniging en snel opnieuw kunnen worden geïnstalleerd.

Enkele belangrijke kenmerken:

  • Verwijderen en vervangen van borstels zonder gereedschap.
  • Verwissel borstels tot 4 keer sneller.
  • Het ontwerp van de achterste handgreep versnelt het verwijderen en installeren van de borstel.
  • Gemaakt van voedselveilig materiaal.
  • Door het unieke ontwerp kan de schacht naar boven worden gekanteld, zodat de borstel gemakkelijk kan worden verwijderd.
  • Mounts zorgen ervoor dat de middellijn van de borstel perfect is uitgelijnd.