Het JBT FLEX-ID Labeling System beschikt over Print and Apply (P&A) technologie die zich richt op de behoeften van onze klanten. Met een eenvoudig te gebruiken softwaresysteem kunnen gebruikers labels genereren die een nieuw niveau van traceerbaarheid brengen bij het produceren van labels. Een technologie waarvoor octrooi is aangevraagd helpt het toestel hogere snelheden te bereiken met behoud van de labelintegriteit van hoge kwaliteit. De eenheid is ook compatibel met elke JBT-etiketteerder (G3 of oudere Echo-modellen) en kan achter de applicatorunit worden geplaatst. In combinatie met een JBT labelaar kan de FLEX-ID labels printen en aanbrengen aan snelheden tot 1.000 stuks fruit per minuut met een scanbare gestapelde databarcode, dus de snelheid en hitsnelheid die u verwacht van JBT's oplossingen voor productidentificatie zijn ongeëvenaard. 

Enkele belangrijke kenmerken van het FLEX-ID-systeem:

  • Traceerbaarheid: Gebruikers voeren partijcodes in en de afdrukgeschiedenis van partijcodes wordt door de software vastgelegd.
  • Modulair: Het FLEX-ID Labeling Systeem kan gemakkelijk achter elke JBT Labeler (G3 of Echo) gemonteerd worden.
  • Inventaris: Vermindert het aantal voorgedrukte etiketten dat ter plaatse nodig is.
  • Gebruikersinterface: Met een eenvoudige softwareoplossing kan de operator snel aangepaste etiketten genereren en afdrukken.
  • Aangepaste bibliotheken: Admin-gebruikers kunnen hun eigen PLU- en teler-ID-bibliotheken opzetten.