JBT's Fresh Produce Technologies team heeft een succesvolle, gepatenteerde toevoeging aan hun Bin Scrubber Series. De T-Serie is een hoog, niet-geventileerd bin scrubber systeem. De T-Serie Bin Scrubber maakt het voor verpakkers van fruit, groenten en noten die in het veld bakken van meer dan 32 inch hoog gebruiken mogelijk om hun bakken snel en efficiënt te reinigen. De meeste hoge bakken in de industrie worden met de hand gereinigd, wat duur en inconsistent is en veel water vereist.

De T-Serie heeft alle bewezen voordelen van de standaard afvalbakschrobmachine, zoals een laag waterverbruik, mechanische schrobwerking, een laag energieverbruik en instelbare schrobcycli. De belangrijkste voordelen die dit systeem onderscheiden zijn de telescopische schrobborstelkop, een spoelfunctie voor niet-geventileerde bakken en een speciaal voor niet-geventileerde bakken ontworpen droogfase. Dit nieuwe JBT product zal klanten helpen om aan hun voedselveiligheidswetten en -eisen te voldoen en om de kosten van reiniging en behandeling per bak laag te houden. Deze revolutionaire apparatuur zet de industriestandaard voor het reinigen en ontsmetten van bakken.