JBT heeft de verhuizing aangekondigd van haar 'center of excellence' voor Level & Weight Fillers van haar vorige locatie in JBT Amsterdam, Nederland naar haar business unit in JBT Sint-Niklaas, België, als onderdeel van een strategie om de ontwikkeling van nieuwe generatie fillers te versnellen.

Met meer dan 50 jaar ervaring in het leveren van vulstoffen voor de voedingsindustrie, zal de transfer van het center of excellence naar de Sint Niklaas site een enorme ervaring toevoegen aan JBT's niveau en gewicht vuloplossingen, aldus JBT Customer Care Manager Chris Deckx.

"Het centraliseren van de Level & Weight Fillers in de Belgische fabriek zal de ontwikkeling van de nieuwe generatie fillers versnellen en resulteren in extra opties en upgrades die de efficiëntie en het gebruik van de bestaande apparatuur verhogen," zei hij.

"We zijn dus zeer verheugd te kunnen melden dat de overgang nu is afgerond met de verhuizing van diensten en reserveonderdelen, en we zijn nu in staat om klanten voortaan te bedienen vanuit onze JBT België locatie."

Neem contact op met JBT voor assistentie