Een dergelijke zeer effectieve oplossing is JBT's Internet of Things (IoT) platform iOPSdie onlangs het iOPS Dashboard heeft geïntroduceerd voor de JBT smeerder voor de Hydrostatische sterilisator, in samenwerking met klanten. Het iOPS Dashboard, een hulpmiddel voor analyse, monitoring en ondersteuning op afstand, helpt de ondersteuning te verbeteren, het onderhoud te ondersteunen, de uitvaltijd te verminderen, alarmen te isoleren, vertragingen te voorkomen en fabrieken efficiënt te laten draaien.Geconsolideerde weergave

Het iOPS Dashboard biedt klanten - op een veilige afstand - een geconsolideerd overzicht van aandachtspunteninclusief alle alarmpunten, productiesnelheden, run-time efficiëntie, komende en voorbije schema's en de huidige status. Dit biedt vitale informatie, zoals zowel de actuele productiesnelheid als de real-time bezettingsgraad van de hydrostatische sterilisator, legt JBT Software & Project Engineer, Rick Ripley, uit.

"Klanten kunnen hun onderhoudsbelasting optimaliseren door de informatie te bestuderen die het iOPS Dashboard biedt, waaronder hoeveel omwentelingen er sinds de laatste smering hebben plaatsgevonden", zegt Ripley. "Dit geeft hen bijna intuïtie en werkt als een vroegtijdig waarschuwingssysteem voor storingen."

 

Eerste jaar gratis

De iOPS Dashboarddat het eerste jaar gratis beschikbaar is en daarna op basis van een jaarabonnement, biedt de gegevens die nodig zijn om een kwalitatieve analyse van de laatste cyclus uit te voeren, naast alarmmeldingen die managers vertellen of er een storing dreigt en een reeks widgets die een algemeen beeld geven van hoe de machines draaien.

"Het rapport geeft managers alle informatie die ze zouden willen weten," zegt Ripley. "Dit omvat informatie zoals wanneer was de laatste keer dat het systeem draaide, hoeveel pennen zijn gesmeerd, samen met de geschiedenis. Het vertelt een manager hoe hun onderhoud aan een machine verloopt."

Hij voegt eraan toe: "Mensen kunnen hun machines controleren zonder in de fabriek te hoeven zijn. Voor nu en in de nabije toekomst zal werken op afstand het nieuwe normaal blijven en fabrieken voelen dat ook."

Meer informatie over het JBT iOPS Dashboard