Of u nu een kleiner bedrijf bent dat meer wil weten over de voordelen van High Pressure Processing (HPP) of een groter bedrijf dat wil investeren in de technologie, JBT Avure organiseert een webinar over HPP en de business van HPP Tolling. Voor kleinere bedrijven die willen profiteren van HPP, biedt tolling een meer kosteneffectieve toegang tot de technologie.

Het vindt plaats op woensdag 20 januari om 9 AM EST, 3 PM CET. JBT Avure HPP Webinar biedt een kans om beide kanten van het tolproces te horen van sprekers Joakim Lungren, CEO van HPP Scandinavië, en Tanya Lambert, oprichter van het in het Verenigd Koninkrijk gevestigde Tanya's Gewoon Echt sapbedrijf.

Joakim Lundgren, eigenaar van een toonaangevende Europese tolleringsfaciliteit, zal spreken over de zakelijke aspecten van het runnen van een dergelijk centrum, terwijl Tanya Lambert, die HPP Nordic gebruikt voor het pasteuriseren van het Just Real-assortiment, zal spreken vanuit het perspectief van de eindgebruiker die een product naar een tolleringsfaciliteit brengt.

Betaalbaar alternatief
"De focus van het webinar zal liggen op het tolling aspect van ons bedrijf", legt Lisa Wessels van JBT Avure uit. "Tolling is ideaal voor kleinere bedrijven die het zich niet kunnen veroorloven om machines te kopen of productielijnen aan te leggen of geen fabrieken hebben. Ze kunnen hun product naar een toller brengen en betalen om hun product onder hoge druk te laten verwerken."

Ze voegt eraan toe: "We zouden graag zien dat meer bedrijven en meer ondernemers overal ter wereld tolvoorzieningen openen, en we willen dat kleinere bedrijven die misschien denken dat ze zich geen HPP kunnen veroorloven, weten dat je geen groot bedrijf hoeft te zijn om deze technologie te gebruiken."

Het JBT Avure HPP Webinar vindt plaats op woensdag 20 januari om 9 AM EST, 3 PM CET.

Registreer HIER voor het webinar