JBT vlakvullers, gewichtsvullers, Unifillers, bussluiters en cappers hebben een solide reputatie op het gebied van langdurige prestaties, die soms tientallen jaren teruggaan, zowel bij nieuwbouw als bij tweedehands machines. Maar zelfs de best presterende apparatuur moet na jaren van dienst worden bijgewerkt en opgewaardeerd, en dit is waar JBT Retrofit Kits een oplossing bieden om vul- en sluitmachines in de 21e eeuw te brengen.

"We hebben veel van deze machines in het veld die 20-30 jaar oud zijn en nog steeds vrij goed draaien", legt Ben Verbeeck van JBT uit. "Maar na zo'n lange tijd zijn er vaak verbeteringen nodig, zowel op het vlak van hygiëne als van vulnauwkeurigheid, en daar hebben we oplossingen voor ontwikkeld in de vorm van verschillende kits."

 

JBT Retrofit kits zijn niet alleen in staat om de hygiëne op het niveau van 2020 te brengen, maar ze kunnen ook de nauwkeurigheid van het vullen verbeteren, zodat verspilling tot een absoluut minimum wordt beperkt. Ze kunnen de productverwerking verder verbeteren, de machinehygiëne opwaarderen en verouderde OEM-onderdelen vervangen, softwareprogramma's bijwerken en het onderhoud verbeteren. "Dit zijn oplossingen voor machines die nog goed werken, maar het gaat erom ze in de 21e eeuw te brengen", zegt Verbeeck.

Op maat gemaakte pakketten
JBT Retrofit Kits maken deel uit van een langetermijnverbintenis met klanten door ervoor te zorgen dat zelfs goed doorgewinterde apparatuur het hoogwaardige onderhoud en de machine-upgrades krijgt waarmee bedrijven de meeste waarde uit oplossingen kunnen halen en meer operationele besparingen kunnen realiseren.

De kits bieden op maat gemaakte originele componentpakketten die kosteneffectieve, hoogwaardige resultaten opleveren, inclusief effectieve installatie, inbedrijfstelling en training van de operator door de deskundige serviceteams van JBT om het rendement op de investering te helpen maximaliseren.

Meer informatie over JBT Retrofit Kits voor vul- en sluitapparatuur