Lees dit artikel in het Engels

2020 was een jaar van veranderingen voor JBT in Brazilië, maar met positieve gevolgen, niet in verband met de pandemie in Covid-19. In tegenstelling tot intimidatie door ongunstige omstandigheden, blijft JBT de verwerkers en exporteurs helpen door middel van een grote investering in de uitbreiding van zijn productie- en treininstallaties.

In gebruik genomen in mei 2020, een installatie gevestigd in Araraquara, São Paulo1.793m2 op een bestaande oppervlakte van 11.042m2 (inclusief een oppervlakte van 1.016m2 in het productiecentrum). JBT investeert ook afzonderlijk in technologie om zijn klanten in Brazilië te helpen tijdens de voortzetting van de pandemie, waaronder een internetverbinding (iOPS Gateway) bij de bestaande apparatuur van JBT om hulp op afstand mogelijk te maken, maar ook om in het land te lanceren inteligente innovaties PRoSIGHT om de technici van het JBT te helpen bij het diagnosticeren van problemen op afstand.

 

Soluções tecnológicas
Ao discursar este ano na abertura da expansão de Araraquara, o presidente para o Hemisfério Sul da JBT FoodTech, J. Miguel Ruiz, descreveu o investimento com um exemplo do "comprometimento da JBT com o Brasil". "A atual situação de mudança favorece empresas que exportam e, com isso, os exportadores de alimentos aumentaram e passaram a lucrar mais", afirmou Ruiz, que explicou que a nova instalação atenderia à demanda dos clientes por novas tecnologias e planos de investimento durante e após a pandemia. 

"De investering in onze productiefaciliteiten in Brazilië is een erkenning van onze concurrentiekracht en van het uitstekende werk dat onze teams in Brazilië in de afgelopen jaren hebben verricht", verklaarde hij.

Protocolos de segurança
Momenteel ontvangt een unidade de Araraquara virtuele rondleidingen van de installatie en een beperkt aantal aanwezige bezoekers, waardoor een beknopte actualisering van de meest recente ontwikkelingen van JBT mogelijk wordt en nieuwe oplossingen en technologieën van JBT kunnen worden toegepast. Een instalação hielp bij het implementeren van sociale afstandsprotocollen, inclusief een warmtekrachtkoppeling voor functionarissen en bezoekers. JBT bereidt zich ook voor op een pós-pandemie leven door nieuwe oplossingen voor esterilisatie UHT te ontwikkelen voor de steeds groter wordende groep laticínios brasileiro en door ervoor te zorgen dat de klanten meer dan ooit met JBT verbonden blijven.

Neem contact op met JBT in Brazilië voor meer informatie.