Van faux-vlees burgers tot gezonde snacking opties, plantaardige voeding is de laatste 12 maanden erg in de belangstelling gekomen, met vleesvervangende maaltijden die eruit zien, koken en smaken als rundvlees die veel media-aandacht hebben gekregen. High-Pressure Processing (HPP) systemen van JBT die de houdbaarheid kunnen verlengen en de smaak van plantaardig voedsel kunnen behouden, zijn het onderwerp van een gratis JBT webinar dat plaatsvindt op 16 oktober.

Ontwikkeld voor klanten in de regio Azië-Pacific. Live HPP Plant-Based Food Trends webinar van 30 minuten geeft een overzicht van trends binnen de plantaardige voedingssector, waarbij wordt gekeken hoe het fenomeen zich heeft verspreid binnen de voedings- en drankenindustrie en waarbij voorbeelden van succesverhalen worden gegeven. 

https://www.youtube.com/embed/6CAJF_dg07U?version=3&rel=1&fs=1&autohide=2&showsearch=0&showinfo=1&iv_load_policy=1&wmode=transparent

De webinar zal ook onderzoeken hoe HPP-systemen van JBT Avure kunnen bijdragen aan plantaardige voedingsmiddelen door de houdbaarheid van producten te verlengen met behulp van koude pasteurisatietechnologie. Deelnemers krijgen de kans om te leren hoe de technologie voedselveiligheid garandeert zonder het gebruik van hitte of conserveringsmiddelen, met behoud van verse voedseleigenschappen zoals smaak en voedingswaarde.

Het JBT HPP Plant-Based Food Trends Webinar zal plaatsvinden op 16 oktober 2020 op de volgende lokale tijden:

14:00 AEDT
12:00 JST, KST
11:00 CST, SGT, PHST, MYT
10:00 ICT, WIB
09:00 BST
08:30 IST

REGISTER NU voor het JBT HPP Plant-Based Food Trends Webinar