[youtube https://www.youtube.com/watch?v=6CAJF_dg07U&w=560&h=315]

JBT Avure heeft de eerste van een reeks gratis webinars voor de regio Azië-Pacific aangekondigd waarin de voordelen van het gebruik van High Pressure Processing (HPP) voor het verlengen van de houdbaarheid van producten zonder afbreuk te doen aan de smaak of voedingswaarde worden onderzocht. De 30 minuten durende HPP webinar over vruchtensappen en op gezondheid gebaseerde dranken vindt plaats op 2 oktober en behandelt het principe achter HPP en de nieuwste trends in het gebruik ervan voor dranken wereldwijd.

Gepresenteerd door Dr. Errol V. Rahubeer, Ph. D van JBT Avure Technologies USA en Alexis Leduc, Regional Sales Manager Avure voor de APAC regio, zal het worden verdeeld in drie hoofdstukken: Wat is HPP; wereldwijde trends in HPP-dranken; en een update over HPP voor kokoswater.

De sessie over HPP-vruchtensappen en op gezondheid gebaseerde dranken, de eerste in een reeks van drie webinars, biedt een perfecte gelegenheid om te leren hoe HPP-technologieën kunnen worden toegepast in de sappen- en drankenindustrie, en hoe verwerkers er hun voordeel mee kunnen doen.

JBT Avure is een toonaangevende leverancier van Hogedrukverwerkingssystemen (HPP), een koude pasteurisatietechnologie en voedingswaarde, met verlenging van de houdbaarheid die de voedselveiligheid garandeert zonder hitte of conserveringsmiddelen, met behoud van de kenmerken van vers voedsel, zoals smaak en voedingswaarde, met verlenging van de houdbaarheid.

Het JBT Avure HPP Fruitsap en Health-Based Beverage webinar zal plaatsvinden op 2 oktober 2020 op de volgende lokale tijden:

1 uur 's middags Sydney
12 uur Seoul, Tokio
11 AM Singapore, Shanghai, Manila, Kuala Lumpur
10 uur Bangkok, Jakarta
8.30 uur Pune

Registreer nu voor het JBT Avure HPP webinar