Leer dit artikel in het Spaans

JBT zal deelnemen aan een gratis, Spaanstalig webinar over Sapproductie & Duurzaamheid dat op 15 september om 10:30 uur CET wordt gehouden. De focus ligt op hoe meer duurzaamheid te bereiken in de verwerking van citrussap, met inbegrip van het verminderen van het verbruik van water en energie.

Als onderdeel van het webinar, Duurzaamheid: Een verbintenis van de Sapindustriezullen JBT's EMENA Sales Manager voor Citrus en Sapverwerkingstechnologieën, Francisco Purroy, en Technology Assistance Manager, José Lorente, een presentatie geven over JBT's rol in het verbeteren van de duurzaamheid in de productie van citrussap.

Het eendaagse evenement, dat wordt georganiseerd door de Spaanse vereniging van sapproducenten Azozumos, heeft tot doel de duurzaamheid binnen de sapsector te ontwikkelen en te bevorderen als onderdeel van een algemene strategie om de sociale, economische en milieupraktijken binnen de sector te verbeteren. Dergelijke strategieën omvatten potentieel lucratieve opties voor het te gelde maken in plaats van het weggooien van residuen na de productie, waaronder het terugwinning van waardevolle essentiële oliën.

"Deze virtuele bijeenkomst biedt ons de gelegenheid om samen verder te bouwen en bij te dragen aan duurzaamheid door onze gezamenlijke inzet en de bevordering van verschillende acties, waarvan vele al in gang zijn gezet en succesverhalen zijn geworden", aldus Purroy.

Klik hier om u in te schrijven voor het gratis webinar