JBT organiseert gratis webinars op 7, 14 en 21 september - in het Engels, Spaans en Pools - over JBT's innovatieve oplossingen voor secundaire verwerking van bereide voedingsmiddelen, inclusief effectieve systemen van het voormengen van ingrediënten, het voorbereiden van recepten, sterilisatie en pasteurisatie, tot het vullen en de behandelingen na het vullen.

Bereide voeding is een groot discussiegebied, maar de webinars zullen zich richten op vloeibare bereide voeding zoals sauzen en soepen met of zonder deeltjes. Van grove stukken fruit en groenten tot dikke groentesoepen, viskeuze producten - vooral die met grote deeltjes - zijn niet altijd eenvoudig te verwerken, maar JBT biedt oplossingen die viskeuze producten (van meer dan 600 cP) en grote deeltjes van meer dan 9 mm kunnen verwerken. 

salade-dressing_shutterstock_small

Oplossingen op maat
"JBT kan een oplossing bieden voor middelgrote tot grote volumepreparaten en soepen met een hoge viscositeit of met grote deeltjes die gevoelig zijn voor beschadiging," zegt Miguel Sánchez van JBT, die uitlegt dat JBT na een ontmoeting met de klant om zijn behoeften en vereisten beter te begrijpen, een oplossing op maat voorstelt met een combinatie van JBT-machines.

Het doel van de webinars, vervolgt Sánchez, is om klanten bewust te maken van de technologie en inzicht te geven in hoe JBT een bron van knowhow kan bieden in een reeks van verschillende productgebieden. "We zijn de perfecte partner om de kwaliteit te verbeteren met behulp van de merken die we hebben," voegt hij eraan toe. "We ondersteunen klanten ook via R&D en via onze tech centers, wat vrij uniek is."

De JBT Prepared Foods webinars worden gehouden op 7, 14 en 21 september. Klik op onderstaande link om u gratis in te schrijven voor de Engelse, Spaanse of Poolse sessies:

07 september 10 uur CET in het Spaans: https://bit.ly/32JWyjx 

14 september 10 uur CET in het Engels: https://bit.ly/2YNzCig 

21 september 10 uur CET in het Pools: https://bit.ly/2Ey0Mml