[youtube https://www.youtube.com/watch?v=YlHbMyxocS4&w=560&h=315]

JBT's A&B Process Systems is door ConstructSecure erkend als één van de veiligste aannemers en leveranciers. A&B ontving de Platinum Safety Award voor het scoren van meer dan 95% in de veiligheidsbeoordeling die door ConstructSecure wordt uitgevoerd.

De prijs van ConstructSecure, een wereldwijd SaaS-bedrijf dat aannemers en verkopers prekwalificeert voor bedrijven met strenge veiligheidseisen, is gebaseerd op een beoordeling van de huidige veiligheidsbeheersystemen en incidentenpercentages.

"Onze medewerkers snappen het echt en staan achter onze veiligheidscultuur", aldus Bill Thompson, HSE-manager bij A&B. "Onze medewerkers blijven in hun dagelijkse werk een stapje extra zetten om veiligheidsincidenten te voorkomen en deze prijs is een bewijs van hun toewijding aan veiligheid.

 

"Onze teamleden doen hun uiterste best om incidenten te voorkomen. Als ze een potentieel risico zien, melden ze dat meteen als een bijna-ongeluk en wordt het onmiddellijk aangepakt. Wij waarderen echt ieders inzet om zo veilig mogelijk te werken."

Scott Raether, Director of Operations van A&B, voegde daaraan toe: "We hebben een ongelooflijke groep toegewijde werknemers die geloven dat er nul ongevallen te verwachten zijn. We letten op kleine details en zorgen echt voor elkaar. Awards zijn geweldig, maar wat meer de moeite waard is, isde wetenschap dat onze werknemers veilig handelen en bijdragen aan een veilige werkplek."

Meer informatie over de oplossingen van A&B Process Systems