[youtube https://www.youtube.com/watch?v=6CAJF_dg07U&w=560&h=315]

In de eerste van een reeksvragen en antwoorden van JBT Avure HPP experts legt Patricia Truter, CEO van HPP toller HPP West Coast uit Vancouver, uit hoe ze aan de slag ging in de HPP industrie en hoe ze de enige HPP faciliteit aan de westkust van Canada oprichtte.

V: Hoeveel jaar werkt u al met HPP-technologie? 

Patricia Truter (PT): Mijn familie startte een HPP-bedrijf in Zuid-Afrika, en ik besloot toen een tolheffing op te starten aan de westkust van Canada (Canada heeft slechts één andere tolheffing, en die bevindt zich aan de oostkust). Ongeveer drie jaar geleden begon ik te werken met een bedrijfsplan en te zoeken naar financiering, investeerders of potentiële partners. Uiteindelijk heb ik eind maart 2019 mijn eigen JBTAvure machine gekregen.

V: Waarom besloot HPP West Coast een JBT Avure HPP machine te kopen?

PT: Ik heb zeven verschillende tolvoorzieningen in de VS bezocht (van verschillende leveranciers), en op basis van de feedback van mijn familie en de feedback die ik van tollenaars in de VS heb gekregen, was JBTAvure de eerste keuze.

Hoe HPP werkt_Avure


V: Wat zijn de voordelen van een toller zoals HPP West Coast?

PT: De voedselproducenten hoeven zelf geen HPP-faciliteit op te zetten. Ze kunnen hun producten gewoon naar ons sturen, wij HPP-en ze in onze faciliteit op totdat ze klaar zijn voor distributie.

V: Wat zijn populaire voedingsmiddelen en dranken die HPP West Coast HPP's? 

PT: We doen veel verse sappen en dips.

V: Wat zijn volgens u, als HPP-tolk, de drie belangrijkste drijfveren voor de snelle groei van HPP?

PT: Consumenten willen een schoon label, maar ze willen ook kwaliteit en een product dat niet binnen een paar dagen vervalt.

V: Welke HPP-producten heeft u in uw koelkast? 

PT: Ik HPP alle verse melk die ik in de supermarkt koop, guacamole, vers sap.

JBT Avure HPP houdt op donderdag 25 juni een webinar over HPP en de groeiende trend in 2020 om kant-en-klare maaltijden te verwerken. Bovendien zal Jasmine Sutherland, CEO van Texas Food Solutions, ons vergezellen om haar verhaal te vertellen over de lancering van haar eigen HPP bereide maaltijd. Klik hier om u in te schrijven voor het webinar!