JBT heeft een belangrijke uitbreiding aangekondigd van zijn PRoCARE® Service Agreements voor klanten om de nieuwe uitdagingen waarmee veel voedsel- en drankverwerkers worden geconfronteerd als gevolg van de COVID-19 pandemie te weerspiegelen, met de integratie van verbeterde ondersteuning op afstand en preventieve onderhoudsfuncties.

De PRoCARE-pakketten zijn beschikbaar voor zowel nieuwe als bestaande klanten en omvatten innovaties zoals PRoSIGHT™, JBT's eigen augmented remote support service, die gebruik maakt van slimme brillen om JBT technici in staat te stellen machines en apparatuur op afstand te inspecteren. PRoSIGHT werd snel in productie genomen als reactie op de pandemie en zal nu ook beschikbaar zijn voor PRoCARE klanten.

JBT iOPS®, een dienst die real-time monitoring en analyses biedt voor verbeterde machinerapportage en preventief onderhoud, vormt ook een belangrijk onderdeel van verbeterde PRoCARE-pakketten. Het preventieve onderhoud van JBT iOPS biedt krachtige, bruikbare inzichten die dure storingen helpen voorkomen en kan de totale eigendomskosten tijdens de levensduur verlagen, waardoor de opbrengst, doorvoer en uptime toenemen.

[vimeo 302301012 w=640 h=360]

Kant-en-klare vervangingen
Het tot een minimum beperken van de stilstandtijd maakt ook deel uit van een ander belangrijk element van de nieuwe PRoCARE-opties in de vorm van
Complete reserveonderdelen. "Onlangs hebben een aantal toonaangevende bedrijven in de zuigelingenvoedingindustrie voor PRoCARE gekozen omdat we Complete Spare Assemblies als onderdeel van het pakket konden aanbieden", legt JBT Customer Care Sales Manager Rex Pattyn uit.

"Complete reserveassemblages kunnen de stilstandtijd enorm verkorten. Het idee werd getriggerd door klanten uit de poederindustrie die naaimachines gebruiken voor blikjes zuigelingenvoeding. Dit is een hoogwaardig product, dus stilstand is zeer kostbaar."

In het geval van een storing duurt het gemiddeld slechts anderhalf uur om JBT Complete Spare Assembles te plaatsen en aan de gang te krijgen, zodat klanten er zeker van kunnen zijn dat ze een kant-en-klare vervanging bij de hand hebben om de lijnen draaiende te houden.

klantenservice

Probleemoplossing op afstand
Een van de meest in het oog springende opties van PRoCARE is natuurlijk
PRoSIGHT verhoogde hulp op afstand. "De verbinding op afstand geeft onze experts het gevoel dat ze bij de klant zijn", zegt Pattyn. "Deze oplossing is het op één na beste wat je kunt krijgen als je ter plaatse bent op de productievloer."

PRoSIGHT kan worden gebruikt voor onmiddellijke probleemoplossing en reparaties bij storingen, maar ook voor onderhoudswerkzaamheden, inspecties en beoordelingen - opgenomen als onderdeel van PRoCARE - inbedrijfstelling en training op de werkplek van Field Service Engineers. Het vergemakkelijkt deze diensten in quarantainegebieden, gevaarlijke conflictgebieden en landen waar tijdrovende inreisvisa en inentingen nodig zijn alvorens toegang te krijgen.

PRoSIGHT

Toegevoegde waarde
Dergelijke diensten op afstand zijn steeds belangrijker geworden tijdens de COVID-19 pandemie, volgens Johan Van Riet, Customer Care Manager van JBT voor Filling-Closing-Sterilization, die zegt dat de ontwikkeling van PRoSIGHT werd
versneld om de beperkingen op de meeste activiteiten ter plaatse, waaronder inspecties, te overwinnen.

"Toen de pandemie rond half maart toesloeg, zijn we meteen gaan nadenken over hoe we onze klanten het beste konden ondersteunen", zegt Van Riet. "Deze opties, die nu kunnen worden opgenomen in PRoCARE Service Agreements, brengen toegevoegde waarde voor klanten door hen te helpen machines en apparatuur in optimale conditie te houden en te behoeden voor vermijdbare slijtage aan componenten."

Meer informatie over PRoCARE Serviceovereenkomsten