IMG_1795

JBT en branchegenoten SafeTraces en TORR Industries belichten technologische innovaties voor effectieve traceerbaarheid, afvullen en andere oplossingen op de 2020-editie van de California League of Food Producers' (CLFP) Food Processing Expo, die tot 13 februari plaatsvindt in het Santa Clara Convention Center.

De Food Processing Expo, de grootste voedselverwerkende vakbeurs van Californië, biedt een dynamisch aanbod van sprekers en workshops, en een Food Processing Technology Showcase op de beursvloer. Naast het belichten van JBT's brede scala aan oplossingen voor voedselverwerkers, biedt het evenement ook de gelegenheid om innovaties van twee van JBT's meest recente bondgenoten, SafeTraces en TORR Industries, te belichten.

SafeTraces
JBT en SafeTraces - een toonaangevende leverancier van oplossingen voor voedselveiligheid en traceerbaarheid - kondigden in juli 2019 een wereldwijde alliantie aan voor de integratie van SafeTraces' baanbrekende, gepatenteerde, op DNA gebaseerde technologieën in JBT's oplossingenportfolio voor wereldwijde distributie. De strategische alliantie is gericht op de integratie van de baanbrekende voedselveiligheids- en traceerbaarheidstechnologie van SafeTraces in JBT FoodTech-activiteiten, waaronder technologieën voor verse producten, vers gesneden technologieën en oplossingen voor coatingapparatuur, die een snelle verificatie van sanitaire processen en tracking en tracing op itemniveau van voedselmaterialen mogelijk maken.

Proeverij van rode wijn

TORR Industries
Het in Californië gevestigde TORR Industries werd in september 2019 een bondgenoot van JBT, met als doel de veelzijdige vulsystemen van TORR aan te bieden aan bedrijven die over de hele wereld alles verwerken, van wijnen en sappen tot koffieconcentraten. Door de niet-exclusieve verkoopvertegenwoordigingsovereenkomst vertegenwoordigt JBT nu TORR's aseptische en sanitaire vloeistofafvulsystemen met laag en hoog zuurgehalte voor zakken, pouches en bulkcontainers met vulinrichtingen wereldwijd, met toepassingen voor producten in de categorieën vloeibare levensmiddelen, fruit en groenten, zuivel, wijn, tomatensaus en kant-en-klare saus.

TORR, gevestigd in Shasta County, Noord-Californië, is de leider op de Amerikaanse markt van wijnzakvullers met een hoge productie, maar is ook internationaal aanwezig met installaties voor kokosmelk in Maleisië en geplette ananas op de Filippijnen.

JBT zal aanwezig zijn op Booth #1131, samen met SafeTraces op Booth #310 en TORR Industries op Booth #1129 op de CLFP Food Processing Expo 2020 die plaatsvindt in het Santa Clara Convention Center, Santa Clara CA tot 13 februari.

Vraag meer informatie of een vergadering aan op de stand