Araraquara workshop tour

Voedsel-, zuivel-, sap- en fruitverwerkende bedrijven uit heel Brazilië worden uitgenodigd om meer te leren over nieuwe JBT technologieën en oplossingen voor een breed scala aan toepassingen, van wasmachines en finishers tot extractors voor essentiële oliën, fruit sorteerders, vriezers en nog veel meer, tijdens een Open Huis evenement dat plaatsvindt in JBT's Araraquara faciliteit tot 21 februari.

Naast een overzicht van de momenteel beschikbare systemen van JBT zal het evenement ook een diepgaande blik werpen op enkele van de nieuwste toevoegingen van zowel de JBT familie als van aanverwante bedrijven, waaronder De innovatieve traceerbaarheidstechnologie van SafeTraces. Bovendien omvat elk bezoek een rondleiding in JBT Brazil's Pilot Plant waar de deelnemers meer te weten kunnen komen over het lopende onderzoeks- en ontwikkelingswerk van JBT.

mini-DART

Naast de technische presentaties krijgen bedrijven die het Open Huis bijwonen de kans om een aantal JBT oplossingen in actie te zien, zoals het MEER systeem voor de terugwinning van waardevolle D-Limoneen etherische olie van citrusvruchten. D-Limoneen, een van de meest lucratieve bijproducten in de citrusindustrie, is een natuurlijk organisch oplosmiddel dat gebruikt wordt in de aromasector en andere industrieën.

Januário Soligon, Director of Sales & Service voor JBT Liquid Foods in Zuid-Amerika, zei: "Het belangrijkste doel van het Open Huis is om de commerciële relatie tussen JBT en onze klanten in Brazilië te versterken en hen tevens op de hoogte te brengen van informatie over de nieuwste oplossingen en technologieën in de voedings- en drankenindustrie."

Het JBT Brazil Open House evenement vindt plaats in JBT's vestiging in Araraquara, Sao Paulo State, tot 21 februari.

Vraag meer informatie aan over het Open Huis