3

Voedselveiligheid, voeding en efficiënt gebruik van hulpbronnen zijn belangrijke onderwerpen in de ontwikkelingslanden, en dit geldt met name voor de Filippijnen, waar een snel groeiende bevolking - die de 109 miljoen nadert - en een aanzienlijk stijgend BBP per hoofd van de bevolking de vraag naar verbeterde oplossingen voor voedselproductie stimuleren. JBT staat in de voorhoede van deze ontwikkeling en levert oplossingen die leiders in de voedingsindustrie helpen te voldoen aan de vraag naar betere voedsel- en drankopties.

Een aantal van deze innovaties zal door JBT onder de aandacht worden gebracht als onderdeel van haar aanwezigheid op de beurs van dit jaar. ProPak Filippijnendie plaatsvindt van 5 tot 7 februari in het World Trade Center in Manilla. Volgens John Javier, JBT's Sales Manager voor Liquid Foods in de Filippijnen, biedt het evenement JBT de kans om zowel bewezen en vertrouwde oplossingen als nieuwe technologieën voor de Filippijnse voedingsmiddelen- en drankenindustrie onder de aandacht te brengen.

p_ph

Hij zei: "JBT zal zijn grote portfolio van oplossingen, waaronder de Statische retort - Stoom Water Spray™ (SWS), de Sterideal® HX-spoel, roterende en lineaire vuloplossingen, Verwerking onder hoge druk (HPP) van JBT Avure, FTNON Fruit- en Groenteverwerking en Fruit- en Sapverwerkingstechnologieën."

JBT zal aanwezig zijn op Stand K28 op Propak Philippines 2020 van 5 tot 7 februari 2020 in het World Trade Centre Metro Manila, Pasay City, The Philippines.

 Klik hier om een vergadering te reserveren op de JBT Booth