bpcs_it.jpg

JBT Mexico heeft twee cursussen aangekondigd die focussen op FDA-compliant, veilige thermische verwerking, theorie en toepassing van thermische verwerkingssystemen, dataverzamelingstechnieken en containerverzegeling voor zuurarme, aangezuurde en aseptische voedingsmiddelen voor export als onderdeel van de JBT Technical School 2020, die zal plaatsvinden in de stad Puebla. De cursussen zijn gericht op het helpen van verwerkers die te maken hebben met batch- en in-flowoperaties en zullen ervoor zorgen dat bedrijven voldoen aan de USDA- en FSIS-voorschriften; van vitaal belang als het gaat om export naar de VS.

De Thermal Processing Academy, die plaatsvindt bij JBT Puebla van 11 tot 15 mei, behandelt enkele van de belangrijkste vragen in verband met de thermische behandeling van voedingsmiddelen, met speciale aandacht voor kritieke voedselveiligheidsparameters, warmtebehandeling en kwaliteitsoverwegingen voor batch (conserven) en in-flow (aseptische) processen. De cursus is ideaal voor fabrieksingenieurs, lijnoperators en supervisors, voedseltechnici en kwaliteitscontrolepersoneel en behandelt een reeks onderwerpen die van vitaal belang zijn voor de succesvolle thermische verwerking van ingeblikte en aseptische producten.

jbt-basic-tpa-767x421-1-e1578604803451.jpg

Voor verwerkers van zuurarme en aangezuurde voedingsmiddelen die exporteren of willen exporteren naar de VS, is de door de FDA, USDA en FSIS erkende Better Process Control (BCPS) essentieel. De BCPS vindt plaats bij JBT Puebla van 19-23 oktober en biedt professionele certificering voor supervisors op het gebied van verzuring, plan sanering, apparatuur, bediening en instrumentatie voor thermische verwerkingssystemen, aseptische verwerking en verpakkingssystemen en de evaluatie van containerverzegeling. Onder leiding van door de FDA goedgekeurde, toonaangevende autoriteiten op het gebied van voedselverwerking, zal de cursus bekijken hoe men met succes Critical Control Points (CCP's) voor thermische verwerking kan instellen en onderzoeken hoe men een effectieve controle van deze cruciale gebieden kan bereiken.

De Thermal Processing Academy vindt plaats van 11-15 mei en de Better Process Control School van 19-23 oktober 2020, beide in JBT's vestiging in Puebla, Mexico.

Vraag meer informatie aan over de JBT cursussen