[youtube https://www.youtube.com/watch?v=6CAJF_dg07U&w=560&h=315]

De voordelen van het gebruik van JBT Avure's innovatieve High Pressure Processing (HPP) oplossingen voor voedsel- en drankverwerkers, die de houdbaarheid kunnen verlengen en schadelijke bacteriën kunnen neutraliseren zonder afbreuk te doen aan smaak of productkwaliteit, zullen worden belicht tijdens HPP-seminars in Japan en Brazilië eind oktober-begin november voor zowel bestaande als nieuwe klanten.

Het JBT Technical Seminar, 'HPP - Hoe het werkt', dat eerder in oktober Melbourne, Australië, aandeed, zal zich richten op zowel huidige toepassingen - sappen, dranken en zuivel - als nieuwere succesverhalen, waaronder kant-en-klare en minimaal verwerkte voedingsmiddelen.

Klanten in Tokyo, Japan krijgen de kans om meer te leren over de voordelen van HPP op 25 oktober op het JASSO Centrum in Odaibawaar het evenement succesverhalen van klanten en een update over toepassingen en verpakkingsvereisten van Dr. Errol Raghubeer van JBT Avure zal bevatten.

Op 6 november verhuist het seminar naar het Hotel Comfort Suites, Campinas, Brazilië waar de deelnemers zullen horen over de mogelijkheden van HPP-technologie om voedselverwerkers te helpen bij de ontwikkeling van clean label producten met een langere houdbaarheid. Sprekers zijn onder meer Willie Brand, CEO van HPPSA, het grootste HPP-tolcentrum in Zuid-Afrika.

Vraag meer informatie aan over de HPP Seminars