Leer dit artikel in het Spaans

JBT organiseert op 9-10 oktober een Technology Seminar over opkomende trends en technologische oplossingen voor verwerkers van citrusvruchten, fruit, groenten, zuivel en conserven, met presentaties van JBT en industrie-experts.

Het tweedaagse evenement vindt plaats in het Hotel Hyatt Polanco in Mexico City en gaat dieper in op de verwachte uitdagingen voor de voedingsindustrie van 2020-2030 en de technologieën die praktische oplossingen kunnen bieden, waaronder Verwerking onder hoge druk (HPP) van JBT Avure.

Andere actuele markttrends die zullen worden besproken, zijn de laatste ontwikkelingen op het gebied van versgesneden en verwerkte groenten, de verwerking van citrusvruchten en fruit, en nieuwe JBT-opties in ... automatisering en IoT. Met een focus op best practices, zal het seminar ook ingaan op state-of-the-art installatie, JBT verpakkingstechnologieën, en sterilisatie best practices in de zuivel-, voedsel- en drankenindustrie.

Het JBT Technology Seminar vindt plaats van 9-10 oktober in Hotel Hyatt Polanco, Mexico City.

Meer informatie aanvragen over het seminar