Angel de la independencia

Lees dit artikel in het Engels

JBT is de anfitrión van het Seminario de Tecnología dat gericht is op nieuwe tendensen en technologische oplossingen voor de verwerkers van groenten, fruit, peulvruchten en groenten, maar ook voor de fabrikanten van producten. Los días 9 y 10 de octubre serán las fechas en las que representantes de JBT y otros expertos del ramo se presenten.

Het evenement, dat plaatsvindt in het Hotel Hyatt Polanco in de stad Mexico, is een gelegenheid om de desafios te onderzoeken die de voedingsindustrie tussen 2020 en 2030 te wachten staan, daarnaast dient het als ontsnappingsmogelijkheid voor de technologieën die praktische oplossingen kunnen bieden voor deze problemen, waaronder de Procesado por Altas Presiones(HPP, in het Engels) de JBT Avure.

Onder de actuele tendensen van de markt die ter discussie staan, bevinden zich de laatste nieuwigheden op het gebied van vers geoogste en verwerkte groenten en fruit, evenals het nieuwe aanbod van JBT en ... automatisering en het internet. Enfocado en las mejores prácticas, el seminario también analizará la instalación de la última tecnología, las tecnologías de empacado y las mejores prácticas en esterilización de JBT, dirigidas a las industrias láctea y de alimentos y bebidas.

El Seminario de Tecnología de JBT selevará a cabo el 9 y 10 de octubre en el Hotel Hyatt Polanco, en la Ciudad de México.

Meer informatie over het seminar aanvragen