JBT heeft een gratis Hygienic Piping System Provider Buyers Guide geïntroduceerd, die erop gericht is om zowel klanten als niet-klanten door het aankoopproces van nieuwe oplossingen te leiden, met de focus op het vermijden van al te vaak voorkomende valkuilen. De gids, De top 10 vragen om te stellen bij het kiezen van een leverancier van hygiënische leidingsystemenbespreekt de belangrijkste vragen en factoren die moeten worden overwogen alvorens een beslissing te nemen.

Buck Evers, directeur van Field Services bij JBT's A&B Processystemenzegt dat de gids is samengesteld om bedrijven een waardevol hulpmiddel te bieden voor en tijdens het besluitvormingsproces, waarbij stappen worden geschetst die moeten worden genomen en gevaren die moeten worden vermeden. "De gids is ontworpen om bedrijven te helpen bij het nemen van aankoopbeslissingen, omdat hij het proces bekijkt vanuit het perspectief van de klant en de vragen schetst die zij moeten stellen om een beslissing te nemen", legt hij uit.

dscn3070.jpg

"Als je alleen naar de prijs kijkt en geen rekening houdt met andere factoren, kun je eindigen met een leverancier die niet over de ervaring, de certificeringen of de veiligheidsprestaties beschikt om een opdracht uit te voeren of het budget te halen," vervolgt Evers. "De totale kosten van de keuze voor een lage prijs kunnen hoger uitvallen omdat bedrijven uiteindelijk kunnen betalen door ongelukken of het moeten wijzigen van orders tijdens het project. Slechte kwaliteit kan later ook gevolgen hebben wanneer bedrijven correcties moeten aanbrengen omdat de leveranciers niet bekwaam genoeg waren."

Vanuit het perspectief van JBT zegt Evers dat een van de belangrijkste sterke punten van JBT is dat het bedrijf voortdurende ondersteuning biedt tijdens de levensduur van het systeem of de machine, wat zorgt voor gemoedsrust bij eventuele calamiteiten. "Ondersteuning van klanten op lange termijn via JBT's customer care programma betekent dat we achter hen kunnen staan," voegt hij eraan toe.

Download een gratis exemplaar van de Top 10 vragen die u moet stellen bij het kiezen van een leverancier van een hygiënisch leidingsysteem.