Babypoeder wordt in blikjes gevuld door JBT-filiaal PLF International

Bekende verpakkingsexperts en bekende bestaande klanten behoren tot de sprekers die presentaties zullen geven op de Powder Technology Day van JBT's PLF International business op 12 juni, die naar verwachting afgevaardigden van over de hele wereld zal aantrekken.

Het evenement vindt plaats in de fabriek van PLF in Harwich, Verenigd Koninkrijk - op slechts twee uur rijden van Londen - en biedt bezoekers de gelegenheid om twee van de volgende machines te bekijken lijnen voor vacuüm poedervulling en een SeamTec dichtermaar er zal ook een blik worden geworpen op hulpapparatuur, van XVision van röntgensystemen tot etiketteermachines.

Belangrijk is dat de Powder Technology Day ook de eerste keer zal zijn dat niet-JBT sprekers presentaties geven op een JBT evenement. Nestlé die "Nestlé's visie op het metalen blik als verpakking voor poedervormige levensmiddelen" zal geven. Een expert in de verpakkings- en poederindustrie van analist GlobalData zal ook aanwezig zijn om 'Global Market Trends & Prospects in Powdered Food Packaging' toe te lichten.

 

Ben Verbeeck, Business Development, Marketing EMENA en Global CRM Coordinator, Liquid Foods, zei: "Er zullen presentaties zijn, niet alleen van JBT, maar ook van Nestlé die zal spreken over hun ervaring met de toepassing, en van een verpakkingsexpert van GlobalData die zal spreken over de poederindustrie in het algemeen en waar het naartoe gaat."

Na de ochtendsessies krijgen de deelnemers een exclusieve rondleiding door de productiefaciliteit van PLF, waar zij de kans krijgen een voorgassende poederafvul- en sluitlijn voor blikjes te bekijken.

Meer informatie aanvragen over de Dag van de Poedertechnologie