img_5244-e1552483128200.jpg

Lees dit artikel in het Engels

Het enorme potentieel van de oplossingen voor conservering en sterilisatie van JBT voor de verwerkingssector van laticínios, tomaten, verduras e frutas do Brasil (do aquecimento eficiente ao enchimento asséptico) será apresentado em um seminário de um dia, que ocorrerá no Centro de Pesquisa e Tecnologia da JBT, em Araraquara, no estado de São Paulo.

Dit evenement stelt een reeks oplossingen voor Sterideal® van SF&DS voor esterilização e pasteurização eficazes (que preserva, ao mesmo tempo, o sabor e a cor dos laticínios), mais também apresenta sistemas inovadores para o enchimento de sacos e latas e a esterilização eficiente de frutas, verduras e tomates processados.

[vimeo 258227286 w=640 h=360]

Het seminar "Tecnologias para Esterilização e Envase de Alimentos", dat op 16 mei wordt gehouden, beschrijft de voordelen van het gebruik van apparatuur voor de verwerking in de recipienten van JBT, waaronder Unifiller, Hydromatic® Hydrostatische sterilisator, Batch Retort Sterilisatoren e Roterende druksterilisatoren.

De acordo com Januário Soligon, Diretor de Vendas e Serviços da América do Sul da JBT Liquid Foodspresenteert het seminarie verschillende oplossingen (zoals de Hydromatic Hydrostatische Sterilisator para latas e sacos) die nu op de brasiliaanse markt worden gebracht.

[vimeo 258235608 w=640 h=360]

Esterilização eficaz
Met betrekking tot laticínios, presenteert het evenement oplossingen van SF&DS (antiga Stork Food & Dairy Systems), waaronder Sterideal® HX Coilwaarvan het exclusieve ontwerp zorgt voor een optimale overdracht van calor en maakt aquecimento en resfriamento van producten zeer snel mogelijk. Het resultaat, segundo Soligon, is een efficiënte sterilisatie gecombineerd met een uitstekend behoud van de smaak en het aroma.

Enquanto isso, o Sterideal HX SteriCompact UHT Sterilisator, die gebaseerd is op het systeem Sterideal HX UHT van JBT, een succes in de hele wereld, heeft een exclusieve helicoïdale configuratie met kuipen die een efficiënte temperatuurbehandeling garanderen in combinatie met een efficiënte terugwinning van energie en een ideaal gebruik van het product. Het concept van JBT UHT, dat door Soligon wordt voorgesteld, werd door producenten van laticino's in de hele wereld overgenomen vanwege zijn robuustheid, de kwaliteit van het eindproduct, de gebruiksvriendelijkheid en de totale kosten van eigendom.Total Cost of Ownership - TCO) gunstig.

Innovatieve technologieën
Inclusief een presentatie van de directeur van het JBT, Miguel Ruizsobre tendências dentro do setor de bebidas, o seminário também terá uma introdução ao Fog-in-Place®, um inovador sistema de esterilização da empresa parceira da JBT, een Aurratechvoor opslagtanks, apparatuur en verwerkingsruimten. Dit systeem maakt alleen gebruik van de traditionele veresteringstechnieken voor water en kwantitatieve producten. Daarnaast omvat het evenement een rondleiding door de installatie van Araraquara en een bezoek aan de belangrijkste activiteiten van JBT op het gebied van onderzoek en ontwikkeling.

Meer informatie aanvragen over het Seminário de Laticínios da JBT