Hoe HPP werkt_Avure

De vele voordelen van High Pressure Processing (HPP) technologie zijn welbekend, van verdubbeling of verdrievoudiging van de houdbaarheid tot verbeterd behoud van gezonde vitaminen, maar voor kleinere bedrijven is de aankoop van de apparatuur vaak geen gemakkelijke optie. JBT Avure-goedgekeurde tollers bieden toegang tot HPP-technologie zonder kapitaalinvestering, en het is precies zo'n optie die zal worden belicht op een komende JBT Avure Seminar in Nederland.

Georganiseerd in samenwerking met JBT Avure toller Pascal Verwerkingbiedt het HPP Seminar in Nederland de gelegenheid om niet alleen te horen over de voordelen van het systeem, maar het ook in werking te zien.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=hUOudzzfSwc&w=560&h=315]

Het evenement, dat plaatsvindt op 9 mei in Helmond bij Eindhoven, gaat in op de HPP-technologie, de werking en de toepassingen ervan en de groeiende markt voor met HPP behandelde producten. Met een presentatie van Dr. Errol Raghubeer van JBT Avure over nieuwe en opkomende HPP-toepassingen, zal het seminar ook een rondleiding omvatten in de nabijgelegen faciliteit van Pascal Processing, inclusief een blik op sapextractie en een HPP-saptest.

"Het evenement biedt een kans om een gecontracteerde HPP-leverancier - of toller - te bezoeken die de dienst levert voor bedrijven die nog niet zeker zijn over het doen van een investering in de technologie", zegt Lisa Wessels, Marketing Director-HPP voor Avure Technologies. "Het is een kans om de machines te zien draaien en te zien wat Pascal doet."

Meer informatie aanvragen over het seminar

Download het programma van het seminar