jbt-readygo-juice-mje.jpg

JBT heeft de lancering aangekondigd van het nieuwste lid van de JBT READYGo™ JUICE Family: de READYGo JUICE MJE, een flexibel, modulair extractiesysteem dat is ontworpen om klanten een complete saplijnoplossing te bieden waarmee ze "van start kunnen gaan".

Een belangrijke aanvulling op JBT's READYGo JUICE-familielijnDe MJE is gebaseerd op een bewezen oplossing, maar met de extra voordelen van een snellere installatietijd dankzij het modulaire ontwerp en lagere opstartkosten in het veld. Het modulaire ontwerp van de READYGo JUICE betekent ook dat kleinere klanten kunnen beginnen met een enkele extractor en vervolgens meer eenheden aan de lijn kunnen toevoegen naarmate hun bedrijf groeit.

shutterstock_77962435-e1551976712248.jpg

Volgens Michael Mas, JBT's Global Product Line Director for Fruit & Vegetable Processing, biedt de READYGo JUICE MJE een snellere installatietijd tegen een lagere kostprijs, met minder complicaties en probleemoplossing omdat het volledig getest wordt in de fabriek voor verzending.

Een flexibele oplossing, die compatibel is met andere systemen in de READYGo-lijn van JBT, zoals het READYGo d-LIMONENE systeem en het READYGo CYCLONE, levert de MJE een oplossing op maat voor het behandelen, wassen, sorteren en sorteren van fruit.

Sinaasappelsapfabriek - generiek

Snelle uitbreiding
"Na succes met onze eerste twee READYGo JUICE-aanbiedingen, die waren ontworpen voor één of twee afzuigers, zagen we vraag naar een oplossing waarmee je met een kleinere lijn kunt beginnen en de
mogelijkheid hebt om in de toekomst uit te breiden naar een groter aantal afzuigers ", legt Mas uit. "De READYGo JUICE MJE wordt geleverd met bediening, pompen en alles wat je nodig hebt om klein te beginnen en vervolgens te groeien."

De MJE werd aanvankelijk ontwikkeld voor een klant in Mexico die vroeg om een skid-based oplossing die kon worden uitgebreid naarmate zijn bedrijf zich ontwikkelde. Een eerste eenheid met drie afzuigers werd snel uitgebreid tot vier, voordat het bedrijf twaalf maanden later uitgroeide tot zes afzuigers.

"We hebben het concept aan de klant gepresenteerd en zij zagen een mogelijkheid om snel met het MJE aan de slag te gaan," zegt Mas, die eraan toevoegt dat de oplossing sindsdien belangstelling heeft gekregen uit Azië, Europa en de VS.

LEES MEER over de JBT READYGo™ JUICE-familie