Customer Care is al meer dan twee decennia een hoeksteen van het succes van JBTop internationale markten, met de focus op het helpen van klanten om hun investering in JBT-oplossingen te beschermen, zodat eigenaren van apparatuur de oorspronkelijke uitgaven vele malen kunnen terugbetalen.

"Onze Field Service Engineers en Customer Service medewerkers zijn gericht op het bijdragen aan het succes van onze klanten door te evolueren van een reactieve, op transacties gebaseerde mentaliteit naar een mentaliteit gebaseerd op customer intimacy. We werken aan de uitbreiding van onze mogelijkheden voor alle soorten apparatuur van JBT Liquid Foods en maken gebruik van onze wereldwijde en regionale aanwezigheid", aldus Chris Hanssen, JBT's Global Customer Care Director voor Liquid Foods.

PRoCARE

PRoCARE Services zijn een van de belangrijkste after sales voordelen die JBT aanbiedt en die erop gericht zijn JBT systemen in optimale conditie te houden gedurende jaren na de initiële aankoop. "Bedrijfsinkomsten en winst zijn direct gerelateerd aan hoeveel een bedrijf in een bepaalde tijd kan produceren, wat op zijn beurt afhangt van de prestaties, betrouwbaarheid en beschikbaarheid van apparatuur."

"JBT's grootste waarde in PRoCARE diensten komt voort uit het voorkomen van onverwachte kosten door slim, doelgericht en tijdig onderhoud."

PRoCARE servicepakketten worden aangeboden als een onderhoudsovereenkomst in verschillende niveaus, die bepaald worden door individuele productie- en kostenbeheersvereisten. Deze diensten omvatten regelmatige machine-inspecties door JBT Site Supervisors aan de hand van standaard JBT inspectieprotocollen, trainingsprogramma's, preventief onderhoud voor slijtdelen, operationele begeleiding tijdens de opstartfase en technische ondersteuning op afstand.

neem contact op met JBT voor meer informatie over PRoCARE