JBT Lakeland

JBT's faciliteit in Lakeland, Florida heeft de ISO (International Organization for Standardization) accreditatie ontvangen; een stap die bedoeld is om de doelstelling van continue verbetering op het gebied van veiligheid, kwaliteit, levering en kosten te helpen bereiken en een echte Lean Enterprise te worden.

Operations Director Julio Izzo zegt dat het idee achter de implementatie was om JBT's processen, procedures en werkstructuren in de fabriek in Florida te verbeteren en te standaardiseren om het concurrentievoordeel van de site te vergroten, de flexibiliteit te verhogen en de interne kosten te verlagen.

ISO-logoo_klein

"Het is een culturele transformatie voor onze vestiging in Lakeland naar best-in-class in termen van faciliteiten, apparatuur, processen en communicatie," zegt Izzo. Hoewel hij erkent dat de interne bedrijfsresultaten net zo belangrijk zijn als de externe voordelen die de klanttevredenheid stimuleren, zegt Izzo dat de focus ligt op het hebben van state-of-the-art processen die het mogelijk maken dat knowhow effectief wordt gebruikt binnen JBT.

De productievestiging in Lakeland kreeg in 2017 ook een ASME-certificering, waardoor JBT het ASME 'U'-stempel kan toevoegen aan producten die gebouwd zijn volgens de ASME Boiler and Pressure Vessel Code.