plastic flessen_shutterstock

Producenten van levensmiddelen en dranken in glazen en plastic flessen staan onder toenemende druk. De eisen inzake hygiëne en voedselveiligheid nemen toe, terwijl de kosten per eenheid steeds kritischer worden. In deze uitdagende omgeving is de keuze van de vultechnologie van cruciaal belang.

JBT's nieuwste White Paper, 'The Art of Filling Glass and Plastic Bottles', onderzoekt in detail het belang van deze verpakkingstypes in ons dagelijks leven. Een wandeling door een willekeurige kruidenierswinkel zal waarschijnlijk aantonen hoe belangrijk plastic en glazen flessen zijn geworden, voor alles van dranken en sappen tot zuivelproducten, wijnen, sterke dranken, eetbare oliën, sauzen en specerijen.

JBT Level Filler

De JBT Level Filler: één van JBT's innovatieve oplossingen voor glazen en plastic flessen

De huidige markteisen zorgen echter voor uitdagingen in de productieschema's en een ongekende druk op de kwaliteits- en voedselveiligheidsnormen. De vuloplossingen van JBT helpen ervoor te zorgen dat gebottelde producten aan de hoogste normen voldoen voordat ze het winkelschap bereiken.

De JBT White Paper gaat in op de rol van vulmachines - de enige verpakkingsmachines die in contact komen met producten - en beschrijft hoe ze een belangrijke rol spelen in het beheer van productkwaliteit, veiligheid, houdbaarheid en opbrengst, alsook de oplossingen van JBT om ervoor te zorgen dat deze vereisten maximaal gerealiseerd worden.

DOWNLOAD het volledige witboek HIER