JBT Avure op ProPak Azië

JBT neemt deze maand deel aan twee grote Aziatische vakbeurzen - Fooma Japan in Tokio van 12-15 juni en ProPak Asia in Bangkok, Thailand van 13-16 juni - waar het bedrijf recente innovaties voor voedsel- en drankverwerkers zal belichten. Deze omvatten de voordelen van High Pressure Processing (HPP) van JBT Avure, dat ook het onderwerp was van een speciaal seminar in Bangkok.

Fooma Japan 2018 - de internationale beurs voor voedselmachines en -technologie - vindt plaats in de Tokyo Big Sight beurshallen, terwijl het jaarlijkse evenement voor verwerkings- en verpakkingstechnologie voor Azië, ProPak Asia 2018, wordt gehouden op in het BITEC conferentiecentrum in Bangkok.

JBT HPP Azië Seminar

Afgevaardigden op het JBT Avure HPP Asia Seminar in Bangkok, Thailand op 12 juni

De voordelen van het gebruik van HPP voor zeevruchten, hoogwaardige sappen, zuivel, natte salades en andere industrieën in Azië zijn een van de belangrijkste aandachtspunten voor JBT op de twee evenementen, waar vertegenwoordigers zullen uitleggen hoe de technologie wordt gebruikt om voedselveiligheid te bieden en de houdbaarheid te verlengen, terwijl ook vitaminen, voedingsstoffen en smaak behouden blijven.

JBT zal aanwezig zijn op Fooma Japan 2018 van 12-15 juni in stand 5P-16 in Tokyo Big Sight en op ProPak Asia 2018 van 13-16 juni in BA21, hal 100 in Bangkok's BITEC center.