JBT, de toonaangevende leverancier van oplossingen voor voedsel- en drankverwerkers, heeft de volgende generatie van de zeer succesvolle Fresh'n Squeeze® Multi Fruit Juicer gelanceerd, die niet alleen een ongeëvenaarde sapproductie biedt, maar ook een snellere, aantrekkelijkere en eenvoudig te bedienen versie van het klassieke systeem.

De nieuwe generatie Multi Fruit Juicer van JBT, die onlangs op de National Restaurant Show 2018 werd gepresenteerd, biedt een 65% hogere sapopbrengst dan het bestaande model en een opener en aantrekkelijker ontwerp.

De nieuwste versie van de Multi Fruit Juicer kan tot 33 stuks fruit per minuut verwerken. kan 40 liter vers sap per uur producerenvan de 25 liter per uur van het vorige model. Naast de overgang van een hopper met één kist naar een hopper met twee kisten, ziet de Juicer er ook duidelijk aantrekkelijker uit dan zijn voorganger, met kijkvensters die het sapverwerkingsproces tonen en een betere zichtbaarheid van opgeslagen citrusvruchten.

JBT nieuwe Multi Fruit Juicer close-up

De Multi Fruit Juicer was een van de sterattracties op de stand van JBT Master Distributeur Juicernet door Mulligan Associates op de National Restaurant Show, waar bedrijfsoprichters Bonnie en Gene Mulligan het systeem presenteerden aan bezoekers uit heel Noord-Amerika.

Mulligan, die de afgelopen 18 jaar de exclusieve vertegenwoordiger van JBT in Noord-Amerika is geweest, stelde het systeem voor aan veel van zijn 2000 dealers uit de hele VS en Canada als onderdeel van zijn 33ste opeenvolgende optreden als exposant op het vakevenement.

Juicernet's medeoprichter Bonnie Mulligan zei: "De nieuwe JBT Multi Fruit Juicer zorgt voor een echt theatereffect omdat je kunt zien wat er in de juicer gebeurt. Het weglaten van alle omhulsels en het maken van roestvrij staal maakt het veel gemakkelijker om schoon te maken, terwijl de verhoogde snelheid een ander groot voordeel is. Het helpt om een trechter met twee kratten te hebben in plaats van één krat, en het ziet er gewoon veel nieuwer en frisser uit."

Klik HIER voor meer informatie over het Fresh'n Squeeze-assortiment