[youtube https://www.youtube.com/watch?v=-VSSXUhdUuA]

JBT heeft de lancering aangekondigd van het X-Series Systeem, een innovatieve optie die ontworpen is voor reeds bestaande of nieuwe Bin Scrubber Systemen. Het levert externe schrobbeurten voor echt schone bakken voor de verwerking van noten, verse producten en andere producten. Gebaseerd op JBT's bestaande Bin Scrubber Systemen, die de binnenkant van tot 200 bakken per uur kunnen schrobben, richt het nieuwe X-Series Systeem zich ook op externe reiniging.

Net als de vorige Bin Scrubber Systems maakt het nieuwe systeem gebruik van speciaal ontworpen borstels voor een zorgvuldige reiniging van de bodem, zijkanten, voor- en achterkant van de bakken.

"In tegenstelling tot eerdere JBT systemen die de binnenkant van de bak schrobben, schrobt het optionele X-Series Systeem de buitenkant en de bodem van de bak, wat betekent dat alle vier de zijden worden gereinigd, en daarna gaat het door het proces van schrobben van de binnenkant zoals het S-Series Bin Scrubber Systeem," legt Hassan Khan uit, Marketing Communications Coordinator voor JBT Liquid Foods.

Het systeem uit de X-reeks, dat in eerste instantie op maat is ontwikkeld, trekt nu al belangstelling van de noten- en pistache-industrie, voegt hij eraan toe.

Belangrijkste kenmerken:

  • Schrobborstels voor het reinigen van de zij- en onderkant van de bak
  • Duwende transportband (met optionele multi-bin functie)
  • Spoelbak sproeiverdeler
  • Schrobstunnel met wateropvang en toegangsdeuren voor eenvoudige reiniging en onderhoud

Klik HIER voor meer informatie over de Bin Scrubber Systemen van JBT.

Voor meer informatie over de External Bin Scrubber kunt u contact opnemen met: [email protected]