JBT-Mulligan Nationale Restaurant Show

De Next Generation Fresh'n Squeeze® Multi Fruit Juicer van JBT, die tot 65% meer sapproductie biedt dan het bestaande model, is klaar om zijn opwachting te maken op de National Restaurant Show 2018, waar klanten een eerste blik kunnen werpen op een snellere, aantrekkelijkere en eenvoudig te bedienen versie van het klassieke systeem.

De nieuwe versie van de Multi Fruit Juicer kan tot 33 stuks fruit per minuut verwerken en produceert 40 liter vers sap per uur, tegenover 25 liter per uur bij het vorige model. Naast de overgang van een hopper met één kist naar een hopper met twee kisten, ziet de Juicer er ook duidelijk aantrekkelijker uit dan zijn voorganger, met kijkvensters die het sapverwerkingsproces tonen en een betere zichtbaarheid van opgeslagen citrusvruchten.

De Multi Fruit Juicer zal een van de sterattracties zijn op de stand van JBT Master Distributeur Juicernet by Mulligan Associates, Inc (#3760) waar bedrijfsoprichters Bonnie en Gene Mulligan het systeem zullen tonen aan bezoekers uit heel Noord-Amerika.

Nieuwe generatie FnS Multi-Fruit Juicer

Mulligan, dat voor de 33e keer op rij verschijnt als exposant op de National Restaurant Show, is al 18 jaar lang de exclusieve vertegenwoordiger van JBT in Noord-Amerika.

"We zijn enthousiast over de mogelijkheid om de nieuwe Multi Fruit Juicer te tonen aan bezoekers, waaronder veel van de 2000 dealers waarmee we samenwerken in de VS en Canada," zegt Bonnie.

"De nieuwe Multi Fruit Juicer zorgt voor een echt theatereffect op de stand omdat bezoekers kunnen zien wat er in de juicer gebeurt. Door al het gietwerk te verwijderen en de machine van roestvrij staal te maken, is hij veel gemakkelijker schoon te maken, terwijl de hogere snelheid een ander groot voordeel is."

"Het zal helpen om een bak met twee kisten te hebben in plaats van een bak met één kist, en het ziet er gewoon veel nieuwer en frisser uit," voegt ze eraan toe.

Juicernet by Mulligan Associates, met JBT's Multi Fruit Juicer, zal aanwezig zijn op stand 3760 op de National Restaurant Show 2018 van 19-22 mei in Chicago's McCormick Place Convention Center.

Klik HIER voor meer informatie