JBT heeft de lancering aangekondigd van zijn eerste Better Process Control School voor Latijns-Amerika, ontwikkeld om kwaliteits-, R&D- en fabriekstechnici in staat te stellen de essentiële FDA-goedgekeurde certificering te verkrijgen voor de export van verwerkte voedingsmiddelen en dranken naar de Amerikaanse markt.

De in Mexico gevestigde school, die een essentiële opleiding biedt aan alle verwerkers die voedingsmiddelen met een laag zuurgehalte naar de VS willen exporteren, is de eerste in haar soort in Latijns-Amerika en zal bedrijven van Mexico tot Colombia helpen de zo belangrijke certificering van hun werknemers te verkrijgen.

KLIK VOOR CURSUSINFORMATIE (INSCHRIJVING NOG MOGELIJK!)

"Latijns-Amerikaanse bedrijven moeten over deze certificering beschikken als ze naar de Amerikaanse markt willen exporteren", legt Narsi R. Ponagandla, Regional Technical Manager van Liquid Foods, uit.

De cursus is essentieel voor Lat Am-verwerkers die naar de VS willen exporteren.

"Voor de eerste keer in de regio Mexico, Caraïben en Centraal-Amerika biedt JBT deze essentiële cursus aan in Mexico, en brengt experts in conserven en conserveringsproducten mee uit onze vestiging in Madera, Californië," zegt hij.

"Deze certificering opent deuren op de Amerikaanse markt voor klanten in Mexico en nabijgelegen landen."

De cursus wordt in het Spaans gegeven en biedt USDA- en FDA-vereiste opleiding voor operators, technici en O&O-personeel in thermische procesbeheersing, verzuring en evaluatie van containersluitingen door deskundigen op hun gebied.

De cursus wordt één keer per jaar gehouden en er kan nog steeds worden ingeschreven voor de vijfdaagse cursus met beperkte plaatsen die van 12 tot 16 maart plaatsvindt in JBT's vestiging in San Andrés Cholula, Puebla.

Om een plaats te reserveren, neem contact op met JBT's Daniela Marquez op [email protected].